Utgivelsesmerknader for Oculus for Business

Lurer du på hva som er nytt med Oculus for Business? Se utgivelsesmerknadene våre for å finne ut om de nyeste funksjonene vi har laget og forbedringene vi har gjort for Oculus-opplevelsen din.

Merk: Versjon 29.0 blir den siste utgivelsen av Oculus for Business-programvaren. Utover sikkerhets- og sårbarhetsoppdateringer kommer vi ikke til å gi ut flere oppdateringer etter v29. Sjekk innom her igjen for mer informasjon når v29 er utgitt.

Utgivelsesmerknader for Oculus for Business, november 2021

MDM-støtte

Administrering av mobilenheter (MDM) vil si å bruke apper og nettsteder fra tredjeparter for å administrere Oculus for Business-VR-briller. Administratorer kan nå installere og konfigurere MDM for enhetsflåtene sine via Enhetsbehandling.

For mer informasjon om hvordan du bruker denne funksjonen, besøk støttenettstedet vårt.

Rettelser i versjon 29.0 (Quest 2 delversjon 1647680.11870.0, Quest delversjon 1647680.11870.0)

Tilgjengelig hele uken som begynner 8. november 2021.

• Rettet et problem som gjorde at VR-brillene ble sittende fast i boblemiljøet etter klargjøring. Nå vises hjemmemiljøet i løpet av noen minutter etter klargjøringen.

• Rettet et problem som gjorde at knappene «Ta bilde» og «Ta opp» var aktivert når Wi-Fi-menyen var åpen.

• Rettet et problem som gjorde at apper i kioskmodus krasjet når appen ble startet på nytt.

• Rettet et problem som gjorde at hjelpeteksten ble avkortet i varselet om at ingen kontrollere ble funnet under kontrollerparingen.

• Rettet et problem som gjorde at du kunne bli sittende fast i en «Sporingstap»-varselløkke under kontrollerparingen.

• Rettet et problem som gjorde det vanskelig å pare kontroller nummer to når du valgte «Neste kontroller» under kontrollerparingen.

• Rettet et problem når man lot Quest 2-VR-briller være inaktive og gå over i hvilemodus mens man strømmet til Chromecast, som gjorde at det bare ble vist en svart skjerm i fremtidige strømmeøkter. Denne rettelsen gjelder kun for Quest 2.

• Rettet et problem som gjorde at du kunne bli sittende fast i et svart miljø etter å ha avsluttet en app. Hvis dette skjer, starter du VR-brillene på nytt. Hvis ikke dette virker, må du kontakte kundestøtte.

• Rettet et problem som gjorde at apper ikke ble gjenopptatt etter at det virtuelle tastaturet ble lukket, hvis Wi-Fi-menyen var åpen.

For informasjon om nåværende trender og problemer kan du se våre kjente problemer.

Utgivelsesmerknader for Oculus for Business, juni 2021

Fjerntilbakestilling til fabrikkinnstillinger

Administratorer kan nå fjerntilbakestille VR-briller til fabrikkinnstillinger via Enhetsbehandling.

For mer informasjon om hvordan du bruker denne funksjonen, besøk støttenettstedet vårt.

Strøm til nettleseren

Strømming til nettleseren fra Oculus for Business-VR-briller er nå tilgjengelig.

For mer informasjon om denne funksjonen, besøk støttenettstedet vårt.

Egendefinerte roller

Administratorer kan nå tilpasse roller for andre administratorer med spesifikke tillatelser i Enhetsbehandling.

For mer informasjon om denne funksjonen, besøk støttenettstedet vårt.

Rettelser i versjon 28.0 (Quest 2 delversjon 1584980.33330.0, Quest delversjon 1584980.33300.0)

Tilgjengelig hele uken som begynner 14. juni 2021.

• Rettet et problem som gjorde at veiledningen til håndsporing ble vist når håndsporing var deaktivert.

• Rettet et problem som gjorde at statusteksten for Wi-Fi-nettverket ikke ble oppdatert etter at endringer hadde blitt utført.

• Rettet et problem som gjorde at man måtte oppgi PIN-koden for enheten to ganger før man fikk tilgang til nylig konfigurerte VR-briller.

• Rettet et problem som gjorde at oppfordringen «Opprett vaktsystem» ble vist når man vekket VR-briller fra hvilemodus.

• Rettet et problem som gjorde at «Ta opp video»-knappen var fremhevet etter at en opptaksøkt var over.

For informasjon om nåværende trender og problemer kan du se våre kjente problemer.

Utgivelsesmerknader for Oculus for Business, mars 2021

Direkte installerte apper

Administratorer kan nå aktivere visning av direkte installerte apper i VR-briller via Enhetsbehandling.

For mer informasjon om hvordan du bruker denne funksjonen, besøk støttenettstedet vårt.

Paginering og søk

Enhetsbehandling er oppdatert slik at administratorer kan søke i enhetsflåtene sine etter spesifikke VR-briller eller ut ifra visse betingelser, f.eks. lavt batterinivå.

For mer informasjon om denne funksjonen, besøk støttenettstedet vårt.

Fokusoverlegg

Utviklere kan nå aktivere kundetilgang til systemets brukergrensesnitt mens de bruker appene sine, via Fokusoverlegg.

For mer informasjon om Fokusoverlegg, besøk utviklerdokumentene våre.

Standardisering av oppdateringer av Enhetsbehandling

Disse funksjonene blir nå umiddelbart tatt i bruk på alle VR-briller i grupper som oppdateringen tas i bruk for:

• Enhets-PIN-kode

• Wi-Fi-nettverkskonfigurasjon

• USB-feilsøking

• Håndsporing

• Vaktsystem

• Kioskmodus

Rettelser i versjon 25.0 (delversjon 1396980.11610.0)

Tilgjengelig hele uken som begynner 15. mars 2021.

• Rettet et problem som gjorde at skjermen i VR-brillene ble svart ved bytte fra én app til en annen.

• Rettet et problem som gjorde at oppfordringen «Tillat USB-feilsøking» ble vist to ganger etter at en USB-kabel ble koblet til VR-brillene.

• Rettet et problem som gjorde at apper ble vist to ganger i appbiblioteket.

• Rettet et problem som gjorde at knappen «Ta i bruk oppdatering» fremdeles var synlig etter at oppdateringen hadde blitt tatt i bruk.

• Rettet et problem som gjorde at brukere kunne starte apper uten kioskmodus mens de var i kioskmodus.

• Rettet et problem som gjorde at brukere ikke fikk noen feilmelding når feil Wi-Fi-passord ble oppgitt.

• Rettet et problem som gjorde at trygghetsoppfordringen for vaktsystemet ble vist to ganger.

• Rettet et problem som gjorde at hendene ikke var synlige i VR når håndsporing var aktivert.

For informasjon om nåværende trender og problemer kan du se våre kjente problemer.

Utgivelsesmerknader for Oculus for Business, januar 2021

Appstatus

Enhetsbehandling er oppdatert for å vise om apper lastes ned, installeres eller har blitt installert, og gir ytterligere informasjon om eventuelle utrullingsfeil som kan ha oppstått.

For informasjon om disse endringene, besøk støttenettstedet vårt.

Bedriftskanaler

Med bedriftskanaler kan ISV-er levere VR-apper direkte til appbiblioteket ditt, samtidig som du fremdeles har kontroll over utrulling av apper.

For mer informasjon om bedriftskanaler, besøk støttenettstedet vårt.

Enhetsnavngiving

Administratorer kan nå gi navn til alle VR-brillene i flåten sin i Enhetsbehandling.

For mer informasjon om denne funksjonen, besøk støttenettstedet vårt.

Rettelser i versjon 23.0 (delversjon 1201840.15860.0)

Tilgjengelig hele uken som begynner 11. januar 2021.

• Rettet et problem som gjorde at skjermen i VR-brillene ble svart når man oppga enhetens PIN-kode.

• Rettet et problem som gjorde at oppfordringen om enhetens PIN-kode ble vist i VR-brillene hver gang man gjorde endringer i Enhetsbehandling.

• Rettet et problem som gjorde at VR-briller ble stående fast på oppfordringen om enhetens PIN-kode etter å ha blitt byttet til en annen gruppe i Enhetsbehandling.

• Rettet et problem som gjorde at apper automatisk ble fjernet fra biblioteket når innstillinger ble endret i Enhetsbehandling.

For informasjon om nåværende trender og problemer kan du se våre kjente problemer.

Utgivelsesmerknader for Oculus for Business, oktober 2020

Versjon 21.0 for Quest 2 (delversjon 924860.20080.0)

For informasjon om nåværende trender og problemer kan du se våre kjente problemer.

Utgivelsesmerknader for Oculus for Business, september 2020

Planlegging av oppdateringer

Planlegging av oppdateringer for Oculus for Business-VR-briller er nå tilgjengelig.

For informasjon om planlegging av oppdateringer, besøk støttenettstedet vårt.

Hovedmenyen

Hovedmenyen er oppdatert med tydelige ikoner og rask tilgang til innstillinger. Husk at VR-brillene dine må være på versjon 19 for å kunne se denne endringen.

For mer informasjon om disse endringene, besøk støttenettstedet vårt.

Rettelser i versjon 20.0 (delversjon 904120.14700.0)

Tilgjengelig hele uken som begynner 1. september 2020.

• Rettet et problem som gjorde at menyen steg oppover etter at VR-brillene ble vekket fra dvale.

• Rettet et problem som gjorde at vaktsystemgulvet steg oppover når kontrollerne eller håndsporing ble deaktivert.

• Rettet et problem som gjorde at vinduet Bekreft gulvnivå ble vist over hodenivå under første gangs konfigurering av vaktsystemet.

• Rettet et problem som gjorde at apper automatisk ble fjernet fra biblioteket når innstillinger ble endret i Enhetsbehandling.

For informasjon om nåværende trender og problemer kan du se våre kjente problemer.

Utgivelsesmerknader for Oculus for Business, august 2020

Håndsporing

Håndsporing med Oculus for Business er nå tilgjengelig. Dette gjør at du kan bruke hendene dine i stedet for Oculus Touch-kontrollere til å navigere og samhandle med Oculus for Business.

For informasjon om aktivering av håndsporing, besøk støttenettstedet vårt.

Oculus Browser

Vi har utgitt Oculus-nettleseren i Oculus for Business. Ved å aktivere denne funksjonen i Enhetsbehandling kan du få tilgang til nettsteder via VR-brillene dine.

For aktiveringsinstruksjoner for Oculus-nettleseren, besøk støttenettstedet vårt.

Rettelser i versjon 19.0 (delversjon 821490.16980.0)

Tilgjengelig hele uken som begynner 3. august 2020.

• Rettet et problem som gjorde at enhetens PIN-kode ikke ble vist i VR-brillene etter at en oppdatering ble tatt i bruk.

• Rettet et problem som gjorde at bilder og videoer ikke umiddelbart ble slettet fra lagringsenheten.

• Rettet et problem som gjorde at valg av tastaturikonet gjorde administrator-PIN-kodepanelet.

• Rettet et problem som gjorde at apper forsvant fra appbiblioteket hvis VR-brillene var inaktive.

For informasjon om nåværende trender og problemer kan du se våre kjente problemer.

Utgivelsesmerknader for versjon 18.0 (delversjon 738660.26860.0)

Alle disse funksjonene og forbedringene blir tilgjengelige i løpet av uken som begynner 6. juli 2020.

Rettelser

• Rettet et problem som gjorde at enhetens PIN-kode ikke ble vist i VR-brillene etter at en oppdatering ble tatt i bruk.

• Rettet et problem som gjorde at bilder og videoer ikke umiddelbart ble slettet fra lagringsenheten.

• Rettet et problem som gjorde at valg av tastaturikonet gjorde administrator-PIN-kodepanelet.

• Rettet et problem som gjorde at apper forsvant fra appbiblioteket hvis VR-brillene var inaktive.

For informasjon om nåværende trender og problemer kan du se våre kjente problemer.

Utgivelsesmerknader for versjon 17.0 (delversjon 655140.23520.0)

Alle disse funksjonene og forbedringene blir tilgjengelige i løpet av uken som begynner 25. mai 2020.

Rettelser

• Rettet et problem som gjorde at deaktivering av vaktsystemet førte til at Hjem-panelet forsvant.

• Rettet et problem som gjorde at kioskmodus ble deaktivert når vaktsystemet ble deaktivert.

• Rettet et problem som gjorde at brukerne ikke kunne gå inn i kioskmodus uten å starte VR-brillene på nytt.

• Rettet et problem som gjorde at vaktsystemgulvet steg oppover hvis kontrollerne ble deaktivert.

• Rettet et problem som gjorde at man mistet kontrollersporingen når man valgte Tøm vaktsystemloggen.

• Rettet et problem som gjorde at appbiblioteket ikke ble vist etter at man hadde oppdatert eller lukket en app som administrator.

• Rettet et problem som gjorde at skjermen ble svart når man utførte Se etter oppdateringer.

Utgivelsesmerknader for versjon 16.0 (delversjon 602380.19060.0)

Alle disse funksjonene og forbedringene blir tilgjengelige i løpet av uken som begynner 4. mai 2020.

Rettelser

• Rettet et problem som gjorde at administrator-PIN-koden ikke var på linje med inndatafeltet.

• Rettet et problem som gjorde at Oculus Link manglet i Innstillinger.

• Rettet et problem som gjorde at noe tekst ikke ble riktig oversatt.

Utgivelsesmerknader for versjon 15.0 (delversjon 555180.17340.0)

Rettelser

• Navigasjon, sporingsfrekvens og vaktsystemsporing er fjernet fra Enhetsinnstillinger. Disse innstillingene var tidligere tilgjengelige i administratormodus og har siden blitt fjernet.

• Rettet et problem som gjorde at en pauseskjerm ble vist etter omstart.

• Rettet et problem som gjorde at det ikke ble vist noen bekreftelse på konfigureringen av vaktsystemet på VR-brillene mens de var i kioskmodus.

• Rettet et problem som gjorde at brukergrensesnittet forsvant når man valgte Personvern i Enhetsinnstillinger.

• Rettelser for Oculus Link.

Utgivelsesmerknader for versjon 14.0 (delversjon 507240.20940.0)

Utgivelser

• Brukere kan nå bli gitt tilgang til å administrere paring av kontrollere i VR via Alle innstillinger mens de er i administratormodus. Finn ut mer om bruk av denne funksjonen på støttenettstedet vårt.

Rettelser

• Rettet et problem som gjorde at VR-briller ikke ble klargjort på riktig måte, selv etter at appen viste at utrullingen var vellykket.

• Rettet et problem med tidsforsinkelse når brukeren bevegde hodet fra side til side.

• Brukergrensesnittet for administrator-PIN-koden kommer ikke lenger til å vises mens du gjør skjermopptak.

• Fjernet HMS-videoen som var tilgjengelig for forbrukerne.

• Rettet et problem som gjorde at teksten fra Juster konfigureringen av vaktsystemet ikke ble vist på riktig måte.

Utgivelsesmerknader for versjon 13.0 (delversjon 456680.26060.0)

Utgivelser

• Strømming er nå aktivert i Oculus for Business. Finn ut mer om å bruke strømmefunksjonen fra VR-brillene.

Rettelser

• Rettet et problem som gjorde at PIN-kodeknappene endret fasong når visse varsler ble vist.

• Rettet et problem som gjorde at oppstartsappen ikke ble vist mens man gikk ut av administratormodus, hvis vaktsystemet var aktivt.

• Rettet et problem med å legge til mer enn én app i appbiblioteket i Enhetsbehandling.

• Rettet et problem som gjorde at VR-briller måtte startes på nytt for å se etter appoppdateringer.

• La til en Vaktsystem-fane på hovedmenyen.

• Når du klikker på Se alle, blir du nå bedt om å oppgi administrator-PIN-koden før du kan gå videre.

Utgivelsesmerknader for versjon 12.0 (delversjon 434260.5030.0)

Rettelser

• Rettet et problem som gjorde at administratormodus vedvarte selv etter at enheten gikk i dvale.

• Rettet en feil som gjorde at man ble sendt tilbake til kioskmodusappen når man leste artikler på Oculus for Business-nettstedet.

• Eksperimenter-fanen er nå skjult i stedet for å være en del av hovedmenyen.

• Administrator-PIN-kodeskjermen forsvinner automatisk etter riktig inntasting av PIN-kode.