Oculus for Businessin julkaisutiedot

Mietitkö, mitä päivitys tuo Oculus for Businessiin? Katso julkaisutiedoista lisätietoa uusimmista ominaisuuksista ja parannuksista, joita olemme tehneet Oculus-kokemukseesi.

Huomautus: Versio 29.0 on viimeinen Oculus for Business -ohjelmistojulkaisu. Tietoturva- ja haavoittuvuuskorjauksia lukuun ottamatta emme julkaise enää päivityksiä v29:n jälkeen. Saat täältä myöhemmin lisätietoja siitä, milloin v29 julkaistaan.

Oculus for Businessin julkaisutiedot, marraskuu 2021

Mobiililaitteiden hallinnan tuki

Mobiililaitteiden hallinta tarkoittaa kolmannen osapuolen sovellusten ja sivustojen käyttöä Oculus for Business -virtuaalilasien hallinnoimisessa. Ylläpitäjät voivat nyt asentaa ja määrittää laitteidensa mobiililaitteiden hallintapalvelut laitehallinnassa.

Lue lisää ominaisuuden käytöstä tukisivustollamme.

Version 29.0 korjaukset (Quest 2 -koontiversio 1647680.11870.0, Quest -koontiversio 1647680.11870.0)

Saatavilla marraskuun 8. päivänä 2021 alkavalla viikolla.

• Korjasimme ongelman, jossa virtuaalilasit olivat jumissa kuplaympäristössä valmistelemisen jälkeen. Nyt kotiympäristö näkyy muutaman minuutin kuluttua valmistelemisesta.

• Korjasimme ongelman, jossa Ota kuva- ja Nauhoita-painikkeet olivat käytössä, kun Wi-Fi-valikko oli auki.

• Korjasimme ongelman, jossa kioskitilaiset sovellukset kaatuivat, kun sovellus käynnistettiin uudelleen.

• Korjasimme ongelman, jossa tuen teksti ei näkynyt kokonaan ilmoituksessa siitä, että ohjain ei löydy pariliitosta muodostettaessa.

• Korjasimme ongelman, jossa käyttäjä saattoi jäädä jumiin seurannan vikailmoitukseen pariliitosta muodostettaessa.

• Korjasimme ongelman, jossa aiheutui ongelmia toisen ohjaimen pariliitoksen muodostuksessa, kun käyttäjä valitsi Seuraava ohjain.

• Korjasimme ongelman, jonka vuoksi Chromecast-suoratoiston aikana lepotilaan menneet Quest 2 -virtuaalilasit näyttivät tulevissa istunnoissa vain mustaa ruutua. Tämä korjaus koskee vain Quest 2:ta.

• Korjasimme ongelman, jossa käyttäjä saattoi jäädä sovellusta sulkiessaan jumiin mustaan ympäristöön. Jos tämä tapahtuu, käynnistä virtuaalilasit uudelleen. Jos uudelleenkäynnistys ei auta, ota yhteyttä asiakastukeen.

• Korjasimme ongelman, jossa sovellukset eivät jatkaneet normaalisti, kun virtuaalinäppäimistö poistettiin Wi-Fi-valikon ollessa auki.

Jos haluat lisätietoja tämänhetkisistä trendeistä ja ongelmista, tutustu tunnettuihin ongelmiin.

Oculus for Businessin julkaisutiedot, kesäkuu 2021

Tehdasasetusten palauttaminen etänä

Ylläpitäjät voivat nyt palauttaa virtuaalilasien tehdasasetukset etänä laitehallinnasta.

Lue lisää ominaisuuden käytöstä tukisivustollamme.

Suoratoisto selaimeen

Suoratoisto selaimeen on nyt saatavilla Oculus for Business -virtuaalilaseilla.

Lue lisää ominaisuudesta tukisivustollamme.

Mukautetut roolit

Ylläpitäjät voivat nyt mukauttaa muiden ylläpitäjien rooleja tietyillä oikeuksilla laitehallinnassa.

Lue lisää ominaisuudesta tukisivustollamme.

Version 28.0 korjaukset (Quest 2 -koontiversio 1584980.33330.0, Quest -koontiversio 1584980.33300.0)

Saatavilla kesäkuun 14. päivänä 2021 alkavalla viikolla.

• Korjasimme ongelman, jossa käsiseurannan esittely näytettiin käsiseurannan ollessa poissa käytöstä.

• Korjasimme ongelman, jossa Wi-Fi-verkon tilateksti ei päivittynyt muutosten tekemisen jälkeen.

• Korjasimme ongelman, jossa laitteen PIN-koodi täytyi syöttää kahdesti äskettäin määritettyjen virtuaalilasien käyttämiseksi.

• Korjasimme ongelman, jossa Luo valvontajärjestelmä -kehote näkyi, kun virtuaalilasit poistettiin lepotilasta.

• Korjasimme ongelman, jossa Nauhoita video -painike oli korostettuna nauhoitusistunnon loputtua.

Jos haluat lisätietoja tämänhetkisistä trendeistä ja ongelmista, tutustu tunnettuihin ongelmiin.

Oculus for Businessin julkaisutiedot, maaliskuu 2021

Rinnakkaisladatut sovellukset

Ylläpitäjät voivat nyt mahdollistaa rinnakkaisladattujen sovellusten näkymisen virtuaalilaseissa laitehallinnasta.

Lue lisää ominaisuuden käytöstä tukisivustollamme.

Sivutus ja haku

Laitehallinnan päivityksen myötä ylläpitäjät voivat hakea laitekalustostaan tiettyjä virtuaalilaseja tai virtuaalilaseja tietyillä ehdoilla, kuten akku vähissä.

Lue lisää ominaisuudesta tukisivustollamme.

Focus-peittokuva

Kehittäjät voivat nyt tarjota asiakkaille pääsyn järjestelmän käyttöliittymään käyttäessään sovelluksia Focus-peittokuvalla.

Lue lisää Focus-peittokuvasta kehittäjädokumentaatiostamme.

Laitehallinnan päivitysten standardisointi

Seuraavat ominaisuudet otetaan nyt välittömästi käyttöön kaikilla virtuaalilaseilla siinä ryhmässä, johon päivitys kohdistuu:

• Laitteen PIN-koodi

• Wi-Fi-verkon määritys

• USB-virheenkorjaus

• Käsiseuranta

• Valvontajärjestelmä

• Kioskitila

Version 25.0 korjaukset (koontiversio 1396980.11610.0)

Saatavilla maaliskuun 15. päivänä 2021 alkavalla viikolla.

• Korjasimme ongelman, jossa virtuaalilasien ruutu meni mustaksi siirryttäessä sovelluksesta toiseen.

• Korjasimme ongelman, jossa Salli USB-virheenkorjaus -kehote näkyi kahdesti, kun USB-johto yhdistettiin virtuaalilaseihin.

• Korjasimme ongelman, jossa sovellukset näkyivät kahdesti sovelluskirjastossa.

• Korjasimme ongelman, jossa Käytä päivitystä -painike näkyi yhä päivityksen käyttämisen jälkeen.

• Korjasimme ongelman, jossa käyttäjät voivat käynnistää sovelluksia kioskitilan ulkopuolella ollessaan kioskitilassa.

• Korjasimme ongelman, jossa käyttäjät eivät saaneet virheviestiä syötettyään väärän Wi-Fi-salasanan.

• Korjasimme ongelman, jossa Valvontajärjestelmän turvallisuuskehote näkyi kahdesti.

• Korjasimme ongelman, jossa kädet eivät näkyneet virtuaalitodellisuudessa käsiseurannan ollessa käytössä.

Jos haluat lisätietoja tämänhetkisistä trendeistä ja ongelmista, tutustu tunnettuihin ongelmiin.

Oculus for Businessin julkaisutiedot, tammikuu 2021

Sovelluksen tila

Laitehallinta on päivitetty näyttämään, ladataanko sovellusta, asennetaanko sitä vai onko se asennettu, ja antaa lisätietoja mahdollisista käyttöönottovirheistä.

Saat tietoja muutoksista tukisivustoltamme.

Yrityskanavat

Yrityskanavien kautta itsenäiset ohjelmistovalmistajat voivat tarjota VR-sovelluksia suoraan sovelluskirjastoosi ja antaa silti sinulle mahdollisuuden hallita sovellusten käyttöönottoja.

Lue lisää yrityskanavista tukisivustoltamme.

Laitteen nimeäminen

Ylläpitäjät voivat nyt nimetä kaikki laitteistonsa virtuaalilasit laitehallinnassa.

Lue lisää ominaisuudesta tukisivustollamme.

Version 23.0 korjaukset (koontiversio 1201840.15860.0)

Saatavilla tammikuun 11. päivänä 2021 alkavalla viikolla.

• Korjasimme ongelman, jossa virtuaalilasien ruutu meni mustaksi laitteen PIN-koodin syöttämisen jälkeen.

• Korjasimme ongelman, jossa laitteen PIN-koodikehote näkyi virtuaalilaseissa, kun muutoksia oli tehty laitehallinnassa.

• Korjasimme ongelman, jossa virtuaalilasit jumittuivat laitteen PIN-koodikehotteeseen, kun ne oli siirretty eri ryhmään laitehallinnassa.

• Korjasimme ongelman, jossa sovelluksia poistettiin automaattisesti kirjastosta, kun asetuksia muutettiin laitehallinnassa.

Jos haluat lisätietoja tämänhetkisistä trendeistä ja ongelmista, tutustu tunnettuihin ongelmiin.

Oculus for Businessin julkaisutiedot, lokakuu 2020

Versio 21.0 Quest 2:lle (koontiversio 924860.20080.0)

Jos haluat lisätietoja tämänhetkisistä trendeistä ja ongelmista, tutustu tunnettuihin ongelmiin.

Oculus for Businessin julkaisutiedot, syyskuu 2020

Päivitysten ajastaminen

Päivitysten ajastaminen on nyt saatavilla Oculus for Business -virtuaalilaseille.

Saat tietoja päivitysten ajastamisesta tukisivustoltamme.

Yleisvalikko

Yleisvalikkoon on päivitetty selkeät kuvakkeet ja nopea pääsy asetuksiin. Huomaathan, että virtuaalilasiesi on käytettävä versiota 19, jotta muutos näkyy.

Lue lisää muutoksista tukisivustoltamme.

Version 20.0 (koontiversio 904120.14700.0) korjaukset

Saatavilla syyskuun 1. päivänä 2020 alkavalla viikolla.

• Korjasimme ongelman, jossa valikko nousi ylöspäin, kun virtuaalilasit poistettiin lepotilasta.

• Korjasimme ongelman, jossa Valvontajärjestelmän lattia nousi ylöspäin ohjainten tai käsiseurannan ollessa pois käytöstä.

• Korjasimme ongelman, jossa Vahvista lattian taso -ikkuna näkyy pään tason yläpuolella, kun Valvontajärjestelmää määritetään ensimmäistä kertaa.

• Korjasimme ongelman, jossa sovelluksia poistettiin automaattisesti kirjastosta, kun asetuksia muutettiin laitehallinnassa.

Jos haluat lisätietoja tämänhetkisistä trendeistä ja ongelmista, tutustu tunnettuihin ongelmiin.

Oculus for Businessin julkaisutiedot, elokuu 2020

Käsiseuranta

Käsiseuranta Oculus for Businessille on nyt saatavilla. Tämän ansiosta voit käyttää Oculus Touch -ohjainten sijaan käsiäsi Oculus for Businessin navigointiin ja käyttöön.

Saat tietoja käsiseurannan käyttöönotosta tukisivustoltamme.

Oculus-selain

Olemme julkaisseet Oculus-selaimen Oculus for Businessissä. Jos otat tämän ominaisuuden käyttöön laitehallinnassa, voit käyttää sivustoja virtuaalilaseillasi.

Katso ohjeet Oculus-selaimen käyttöönottoon tukisivustoltamme.

Version 19.0 (koontiversio 821490.16980.0) korjaukset

saatavilla elokuun 3. päivänä 2020 alkavalla viikolla.

• Korjasimme ongelman, jossa laitteen PIN-koodi ei näkynyt virtuaalilaseilla, kun päivitys oli otettu käyttöön.

• Korjasimme ongelman, jossa kuvat ja videot eivät poistuneet heti tallennuslaitteesta.

• Korjasimme ongelman, jossa näppäimistön kuvakkeen valitseminen teki ylläpitäjän PIN-koodipaneelin.

• Korjasimme ongelman, jossa sovelluksia katosi sovelluskirjastosta virtuaalilasien ollessa käyttämättöminä.

Jos haluat lisätietoja tämänhetkisistä trendeistä ja ongelmista, tutustu tunnettuihin ongelmiin.

Version 18.0 (koontiversio 738660.26860.0) julkaisutiedot

Kaikki nämä ominaisuudet ja parannukset julkaistaan 6. päivänä heinäkuuta 2020 alkavalla viikolla.

Korjaukset

• Korjasimme ongelman, jossa laitteen PIN-koodi ei näkynyt virtuaalilaseilla, kun päivitys oli otettu käyttöön.

• Korjasimme ongelman, jossa kuvat ja videot eivät poistuneet heti tallennuslaitteesta.

• Korjasimme ongelman, jossa näppäimistön kuvakkeen valitseminen teki ylläpitäjän PIN-koodipaneelin.

• Korjasimme ongelman, jossa sovelluksia katosi sovelluskirjastosta virtuaalilasien ollessa käyttämättöminä.

Jos haluat lisätietoja tämänhetkisistä trendeistä ja ongelmista, tutustu tunnettuihin ongelmiin.

Version 17.0 (koontiversio 655140.23520.0) julkaisutiedot

Kaikki nämä ominaisuudet ja parannukset julkaistaan 25. päivänä toukokuuta 2020 alkavalla viikolla.

Korjaukset

• Korjasimme virheen, jossa Valvontajärjestelmän käytöstä poistaminen sai Koti-paneelin katoamaan.

• Korjasimme virheen, jossa kioskitila oli poissa käytöstä Valvontajärjestelmän ollessa poissa käytöstä.

• Korjasimme ongelman, jossa käyttäjät eivät voineet siirtyä kioskitilaan käynnistämättä virtuaalilaseja uudelleen.

• Korjasimme ongelman, jossa Valvontajärjestelmän lattia nousi ylöspäin ohjainten ollessa pois käytöstä.

• Korjasimme ongelman, jossa ohjainten seuranta kadotettiin, kun käyttäjä valitsi Tyhjennä valvontajärjestelmän historia.

• Korjasimme ongelman, jossa sovelluskirjasto ei näkynyt sen jälkeen, kun käyttäjä päivitti tai sulki sovelluksen ylläpitäjänä.

• Korjasimme ongelman, jossa päivitysten tarkistaminen johti mustaan ruutuun.

Version 16.0 (koontiversio 602380.19060.0) julkaisutiedot

Kaikki nämä ominaisuudet ja parannukset julkaistaan 4. päivänä toukokuuta 2020 alkavalla viikolla.

Korjaukset

• Korjasimme ongelman, jossa ylläpitäjän PIN-koodi ei ollut syöttökentän kanssa kohdillaan.

• Korjasimme ongelman, jossa Oculus Link puuttui asetuksista.

• Korjasimme ongelman, jossa tiettyjä tekstejä ei oltu käännetty oikein.

Version 15.0 (koontiversio 555180.17340.0) julkaisutiedot

Korjaukset

• Navigaatio, seurantataajuus ja Valvontajärjestelmän seuranta poistettiin laitteen asetuksista. Nämä asetukset olivat aiemmin käytettävissä ylläpitäjätilassa, mutta ne on nyt poistettu.

• Korjasimme ongelman, jossa keskeytysruutu näkyi uudelleen käynnistyksen jälkeen.

• Korjasimme ongelman, jossa Valvontajärjestelmän määrityksen vahvistus ei näkynyt virtuaalilaseissa, jos ne olivat kioskitilassa.

• Korjasimme ongelman, jossa käyttöliittymä ei näkynyt, kun käyttäjä valitsi Yksityisyyden laitteen asetuksissa.

• Oculus Linkin virhekorjauksia.

Version 14.0 (koontiversio 507240.20940.0) julkaisutiedot

Julkaisut

• Käyttäjille voi nyt antaa mahdollisuuden hallinnoida ohjainten pariliitosten muodostamista virtuaalitodellisuudessa kohdassa Kaikki asetukset ylläpitäjätilassa. Lue lisää tämän ominaisuuden käytöstä tukisivustollamme.

Korjaukset

• Korjasimme virheen, jossa virtuaalilasien valmistelu ei tapahtunut oikein, vaikka se näytti onnistuneen käyttöönoton sovelluksessa.

• Korjasimme viiveongelman, joka tapahtui käyttäjän liikuttaessaan päätään sivulta sivulle.

• Ylläpitäjän PIN-koodin käyttöliittymä ei enää näy, kun näyttötallennus on käytössä.

• Poistimme kuluttajille saatavilla olleen terveys- ja turvallisuusvideon.

• Korjasimme ongelman, jossa Valvontajärjestelmän määrityksen muokkaamisen teksti ei näkynyt oikein.

Version 13.0 (koontiversio 456680.26060.0) julkaisutiedot

Julkaisut

• Suoratoisto on nyt käytettävissä Oculus for Businessissä. Lue lisää suoratoisto-ominaisuuden käytöstä virtuaalilaseillasi.

Korjaukset

• Korjasimme virheen, jossa PIN-koodin painikkeet muuttivat muotoa tiettyjen ilmoitusten näkyessä.

• Korjasimme ongelman, jossa käynnistysohjelma ei näkynyt ylläpitäjätilasta poistuttaessa, jos Valvontajärjestelmä oli käytössä.

• Korjasimme ongelman, joka liittyi useamman kuin yhden sovelluksen lisäämiseen sovelluskirjastoon laitehallinnasta.

• Korjasimme ongelman, jossa virtuaalilasit vaativat uudelleenkäynnistyksen tarkistaakseen sovelluspäivitykset.

• Lisäsimme Valvontajärjestelmä-välilehden yleisvalikkoon.

• Näytä kaikki -painikkeen klikkaaminen ohjaa nyt käyttäjän syöttämään ylläpitäjän PIN-koodin ennen jatkamista.

Version 12.0 (koontiversio 434260.5030.0) julkaisutiedot

Korjaukset

• Korjasimme ongelman, jossa ylläpitäjätila pysyi päällä, vaikka laite siirtyi lepotilaan.

• Korjasimme virheen, jossa artikkelien lukeminen Oculus for Business -sivustolla palautti käyttäjän kioskitilasovellukseen.

• Kokeet-välilehti on nyt piilotettu sen sijaan, että se olisi osa yleisvalikkoa.

• Ylläpitäjän PIN-koodin ruutu katoaa automaattisesti, kun PIN-koodi on syötetty onnistuneesti.