Produktbemærkninger om Oculus for Business

Kunne du tænke dig at høre om nyhederne i Oculus for Business? Se vores produktbemærkninger for at læse om de nyeste funktioner og forbedringer, som vi har foretaget til din Oculus-oplevelse.

Note: Version 29.0 vil være den sidste udgivelse til Oculus for Business-softwaren. Bortset fra sikkerheds- og sårbarhedsmoduler udgiver vi ikke nogen fremtidige opdateringer efter version 29. Kom tilbage for at få flere oplysninger, når v29 er udgivet.

Produktbemærkninger om Oculus for Business, november 2021

MDM-support

Administration af mobilenheder (MDM) er brugen af ​​tredjepartsapps og -websites til at administrere Oculus for Business-headset. Administratorer kan nu installere og opsætte MDM til deres enhedsflåde fra Enhedsadministrator.

Besøg vores supportwebsted for at få flere oplysninger om, hvordan du bruger denne funktion.

Rettelser i version 29.0 (Quest 2 build 1647680.11870.0, Quest build 1647680.11870.0)

Tilgængelig i løbet af ugen, der starter den 8. november 2021.

• Rettede et problem, hvor headsettet sad fast i det boblede miljø efter klargøring. Nu vises hjemmemiljøet inden for et par minutter efter klargøring.

• Rettede et problem, hvor knappen "Tag billede" og "Optag" var aktiveret, når wi-fi-menuen var åben.

• Rettede et problem, hvor apps i kiosktilstand gik ned, når appen blev genstartet.

• Rettede et problem, hvor supportteksten blev afbrudt af meddelelsen om, at en controller ikke blev fundet under controller-parring.

• Rettede et problem, hvor du kunne sidde fast i en "Tracking Loss"-meddelelsesløkke under controller-parring.

• Rettede et problem, hvor det var vanskeligt at parre den anden controller, når du valgte "Næste controller" under controller-parring.

• Rettede et problem, hvor det at lade et Quest 2-headset være inaktivt og gå i dvaletilstand under casting til Chromecast, fik fremtidige castingsessioner til kun at vise en sort skærm. Denne rettelse gælder kun for Quest 2.

• Rettede et problem, hvor du kunne sidde fast i et sort miljø, når du afsluttede en app. Hvis dette sker, skal du genstarte headsettet. Hvis det ikke virker, bedes du kontakte kundesupport.

• Rettede et problem, hvor apps ikke ville genoptage, efter at det virtuelle tastatur blev afvist, hvis wi-fi-menuen var åben.

Du kan læse om aktuelle tendenser og problemer under Kendte problemer.

Produktbemærkninger om Oculus for Business, juni 2021

Ekstern nulstilling til fabriksindstillinger

Administratorer kan nu eksternt nulstille headset til fabriksindstillinger fra Enhedsadministrator.

Besøg vores supportwebsted for at få flere oplysninger om, hvordan du bruger denne funktion.

Cast til browser

Casting til en browser er nu tilgængelig fra Oculus for Business-headset.

Du kan læse mere om denne funktion på vores supportwebsite.

Brugerdefinerede roller

Administratorer kan nu tilpasse roller til andre administratorer med specifikke tilladelser i Enhedsadministrator.

Du kan læse mere om denne funktion på vores supportwebsite.

Rettelser i version 28.0 (Quest 2 build 1584980.33330.0, Quest build 1584980.33300.0)

Tilgængelig i løbet af ugen, der starter den 14. juni 2021.

• Rettede et problem, hvor håndsporingsvejledningen blev vist, når håndsporing blev deaktiveret.

• Rettede et problem, hvor statusteksten for wi-fi-netværket ikke blev opdateret, når der var foretaget ændringer.

• Rettede et problem, hvor enhedens PIN-kode skulle indtastes to gange for at få adgang til nyligt opsatte headset.

• Rettede et problem, hvor opfordringen "Create Guardian" dukkede op efter at have vækket et headset fra dvaletilstand.

• Rettede et problem, hvor knappen "Optag video" blev fremhævet efter at en optagelsessession var afsluttet.

Du kan læse om aktuelle tendenser og problemer under Kendte problemer.

Produktbemærkninger om Oculus for Business, marts 2021

Sideloadede apps

Administratorer kan nu aktivere sideloadede apps til at blive vist i headset fra Enhedsadministrator.

Besøg vores supportwebsted for at få flere oplysninger om, hvordan du bruger denne funktion.

Sideinddeling og søgning

Enhedsadministrator er blevet opdateret for at give administratorer mulighed for at søge i deres enhedsflåde efter specifikke headset eller headset med visse betingelser, såsom lavt batteriniveau.

Du kan læse mere om denne funktion på vores supportwebsite.

Fokusoverlejring

Udviklere kan nu aktivere kundeadgang til systemets brugergrænseflade, mens de bruger deres apps via Fokusoverlejring.

Besøg vores udviklerdokumentation for at få flere oplysninger om Fokusoverlejring.

Standardisering af opdateringer af Enhedsadministrator

Følgende funktioner vil nu blive anvendt med det samme på ethvert headset i en gruppe, som opdateringen anvendes på:

• Enhedens pinkode

• Wi-fi netværkskonfiguration

• USB-fejlfinding

• Håndsporing

• Vagtsystem

• Kiosktilstand

Rettelser i version 25.0 (build 1396980.11610.0)

Tilgængelig i løbet af ugen, der starter den 15. marts 2021.

• Rettede et problem, hvor headset-skærmen blev sort, når du skiftede fra en app til en anden.

• Rettede et problem, hvor "Tillad USB-fejlfinding"-prompten dukkede op to gange efter tilslutning af et USB-kabel til headsettet.

• Rettede et problem, hvor apps dukkede op to gange i Appbibliotek.

• Rettede et problem, hvor knappen "Anvend opdatering" stadig blev vist efter anvendelse af en opdatering.

• Rettede et problem, hvor brugere kunne starte apps, der ikke var i kiosktilstand, mens de var i kiosktilstand.

• Rettede et problem, hvor brugere ikke modtog en fejlmeddelelse, når de indtastede en forkert wi-fi-adgangskode.

• Rettede et problem, hvor Vagtsystem-sikkerhedsopfordringen dukkede op to gange.

• Rettede et problem, hvor hænder ikke dukkede op i VR med håndsporing aktiveret.

Du kan læse om aktuelle tendenser og problemer under Kendte problemer.

Produktbemærkninger om Oculus for Business, januar 2021

Appstatus

Enhedsadministrator er opdateret til at vise, om en app er ved at blive downloadet eller installeret, eller om den er blevet installeret, og giver yderligere oplysninger om eventuelle installationsfejl, der måtte have fundet sted.

Du kan læse om disse ændringer på vores supportwebsite.

Virksomhedskanaler

Med virksomhedskanaler kan ISV'er levere VR-apps direkte til dit appbibliotek og samtidig lade dig styre appinstallationer.

Du kan læse mere om virksomhedskanaler på vores supportwebsite.

Navngivning af enhed

Nu kan administratorer navngive alle deres headset i Enhedsadministrator.

Du kan læse mere om denne funktion på vores supportwebsite.

Rettelser i version 23.0 (Build 1201840.15860.0)

Tilgængelig i løbet af ugen, der starter den 11. januar 2021.

• Rettede et problem, hvor headsetskærmen blev sort efter indtastning af enhedens pinkode.

• Rettede et problem, hvor en opfordring om enhedens pinkode blev vist i headsettet, når der var foretaget ændringer i Enhedsadministrator.

• Rettede et problem, hvor et headset frøs ved opfordringen om enhedens pinkode efter at være flyttet til en anden gruppe i Enhedsadministrator.

• Rettede et problem, hvor apps automatisk blev fjernet fra biblioteket, når indstillinger blev ændret i Enhedsadministrator.

Du kan læse om aktuelle tendenser og problemer under Kendte problemer.

Produktbemærkninger om Oculus for Business, oktober 2020

Version 21.0 til Quest 2 (Build 924860.20080.0)

Du kan læse om aktuelle tendenser og problemer under Kendte problemer.

Produktbemærkninger om Oculus for Business, september 2020

Planlægning af opdateringer

Nu kan du planlægge opdateringer til Oculus for Business-headset.

Du kan læse om planlægning af opdateringer på vores supportwebsite.

Hovedmenu

Hovedmenuen er opdateret med tydelige ikoner og hurtig adgang til indstillinger. Husk, at dine headset skal have version 19, for at du kan se denne ændring.

Du kan læse mere om disse ændringer på vores supportwebsite.

Rettelser i version 20.0 (Build 904120.14700.0)

Tilgængelig i løbet af ugen, der starter den 1. september 2020.

• Rettede et problem, hvor menuen kom op, når headsettet blev vækket fra dvaletilstand.

• Rettede et problem, hvor gulvet i Vagtsystemet løftede sig, når controllerne eller håndsporing var deaktiveret.

• Rettede et problem, hvor vinduet Bekræft gulvniveau blev set over hovedniveau ved første opsætning af Vagtsystemet.

• Rettede et problem, hvor apps automatisk blev fjernet fra biblioteket, når indstillinger blev ændret i Enhedsadministrator.

Du kan læse om aktuelle tendenser og problemer under Kendte problemer.

Produktbemærkninger om Oculus for Business, august 2020

Håndsporing

Håndsporing med Oculus for Business er nu tilgængelig. Dette giver dig mulighed for at bruge hænderne i stedet for Oculus Touch-controllere til at navigere og interagere med Oculus for Business.

Du kan læse om, hvordan du aktiverer håndsporing, på vores supportwebsite.

Oculus-browser

Vi har lanceret Oculus-browseren på Oculus for Business. Hvis du aktiverer denne funktion i Enhedsadministrator, vil du kunne få adgang til websites fra dit headset.

Du kan se, hvordan du aktiverer Oculus-browseren, på vores supportwebsite.

Rettelser i version 19.0 (build 821490.16980.0)

Tilgængelig i løbet af ugen, der starter den 3. august 2020.

• Rettede et problem, hvor enhedens pinkode ikke blev vist i headsettet, efter en opdatering var blevet anvendt.

• Rettede et problem, hvor billeder og videoer ikke straks blev slettet fra lagerenheden.

• Rettede et problem, hvor valg af tastaturikonet fik panelet med administratorpinkoden til at vises.

• Rettede et problem, hvor apps forsvandt fra appbiblioteket, hvis headsettet var inaktivt.

Du kan læse om aktuelle tendenser og problemer under Kendte problemer.

Produktbemærkninger til version 18.0 (build 738660.26860.0)

Alle disse funktioner og forbedringer gøres tilgængelige i løbet af ugen, der starter den 6. juli 2020.

Rettelser

• Rettede et problem, hvor enhedens pinkode ikke blev vist i headsettet, efter en opdatering var blevet anvendt.

• Rettede et problem, hvor billeder og videoer ikke straks blev slettet fra lagerenheden.

• Rettede et problem, hvor valg af tastaturikonet fik panelet med administratorpinkoden til at vises.

• Rettede et problem, hvor apps forsvandt fra appbiblioteket, hvis headsettet var inaktivt.

Du kan læse om aktuelle tendenser og problemer under Kendte problemer.

Produktbemærkninger til version 17.0 (build 655140.23520.0)

Alle disse funktioner og forbedringer gøres tilgængelige i løbet af ugen, der starter den 25. maj 2020.

Rettelser

• Rettede et problem, hvor deaktivering af Vagtsystemet fik Hjem-panelet til at forsvinde.

• Rettede et problem, hvor kiosktilstand blev deaktiveret, når Vagtsystemet blev deaktiveret.

• Rettede et problem, hvor brugere ikke kunne åbne kiosktilstand uden at genstarte headsettet.

• Rettede et problem, hvor gulvet i Vagtsystemet løftede sig, hvis controllerne var deaktiveret.

• Rettede et problem, hvor controllersporing gik tabt, når Ryd Vagtsystemets historik blev valgt.

• Rettede et problem, hvor appbiblioteket ikke ville gå væk, når en administrator havde opdateret eller lukket en app.

• Rettede et problem, hvor funktionen Søg efter opdateringer forårsagede sort skærm.

Produktbemærkninger til version 16.0 (build 602380.19060.0)

Alle disse funktioner og forbedringer gøres tilgængelige i løbet af ugen, der starter den 4. maj 2020.

Rettelser

• Rettede et problem, hvor administratorpinkoden ikke blev placeret korrekt i inputfeltet.

• Rettede et problem, hvor Oculus Link manglede i Indstillinger.

• Rettede et problem, hvor en bestemt tekst ikke blev korrekt oversat.

Produktbemærkninger til version 15.0 (build 555180.17340.0)

Rettelser

• Navigation, sporingsfrekvens og Vagtsystemsporing er blevet fjernet fra enhedsindstillingerne. Disse indstillinger fandtes tidligere i administratortilstand og er sidenhen blevet fjernet.

• Rettede et problem, hvor en pauseskærm blev vist efter genstart.

• Rettede et problem, hvor der ikke blev vist en bekræftelse på opsætning af Vagtsystemet i headsettet, når det var i kiosktilstand.

• Rettede et problem, hvor brugergrænsefladen forsvandt, når der blev valgt privatindstillinger i enhedsindstillingerne.

• Fejlrettelser i Oculus Link.

Produktbemærkninger til version 14.0 (build 507240.20940.0)

Udgivelser

• Nu har brugere mulighed for at administrere parring af controllere i VR via Alle indstillinger i administratortilstand. Læs mere om brugen af denne funktion på vores supportwebsite.

Rettelser

• Rettede en fejl, som forårsagede, at headset ikke blev klargjort korrekt, selv efter at appen viste fuldført aktivering.

• Rettede et latensproblem, som opstod, når en bruger bevægede hovedet fra side til side.

• Brugergrænsefladen med administratorpinkoden vises ikke længere under skærmoptagelser.

• Der blev fjernet en video om helbred og sikkerhed, som var tilgængelig for forbrugere.

• Rettede et problem, hvor teksten fra Justering af Vagtsystemet ikke blev vist korrekt.

Produktbemærkninger til version 13.0 (build 456680.26060.0)

Udgivelser

• Casting er nu aktiveret på Oculus for Business. Læs mere om brugen af castingfunktionen fra headsettet.

Rettelser

• Rettede en fejl, hvor formen på pinkodeknapperne blev ændret, når bestemte notifikationer blev vist.

• Rettede et problem, hvor starteren ikke blev vist, når man gik ud af administratortilstand, når Vagtsystemet var aktivt.

• Rettede et problem med at tilføje mere end én app i appbiblioteket i Enhedsadministrator.

• Rettede et problem, hvor headset krævede genstart for at kunne søge efter appopdateringer.

• Fanen Vagtsystem blev tilføjet i hovedmenuen.

• Nu dirigeres du til administratorpinkoden, når du klikker på Se alle, før du kan fortsætte.

Produktbemærkninger til version 12.0 (build 434260.5030.0)

Rettelser

• Rettede et problem, hvor administratortilstand fortsatte, selv efter enheden gik i dvale.

• Rettede en fejl, hvor du blev ført tilbage til kiosktilstand-appen, når du læste artikler på Oculus for Business-websitet.

• Fanen Eksperimenter er nu skjult i stedet for at være en del af hovedmenuen.

• Skærmen med administratorpinkoden forsvinder automatisk efter korrekt indtastning af pinkode.