Je kunt bepaalde instellingen van een headset of groep headsets wijzigen in Apparaatbeheer zonder de headset daadwerkelijk aan te raken.

De instellingen van een headset of groep headsets wijzigen:

1. Klik in Apparaatbeheer op Apparaatgroep.

2. Klik op de headset of groep headsets waarvoor je de instellingen wilt wijzigen en klik op Instellingen.

3. Klik naast de instelling die je wilt wijzigen op . Selecteer je wijziging en klik op Opslaan.

De instellingen die je op afstand kunt wijzigen, zijn onder meer:

• Automatische updates van het besturingssysteem in-/uitschakelen

• Tijdzone

• Guardian in-/uitschakelen

• Hand volgen in-/uitschakelen

• Kioskmodus in-/uitschakelen

• Pincode voor apparaat toevoegen/bewerken

• Pincode voor beheerder toevoegen/bewerken

• USB-foutopsporing in-/uitschakelen

Opmerking: instellingen zoals volume, helderheid of bepaalde netwerkinstellingen moeten handmatig worden geconfigureerd vanaf de headset.