Du kan endre visse innstillinger for ett sett VR-briller eller for en gruppe av VR-briller i Enhetsbehandling uten å måtte fysisk samhandle med VR-brillene.

Dette gjør du for å endre innstillingene for ett sett eller en gruppe av VR-briller:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Enhetsgruppe.

2. Klikk på VR-brillene eller gruppen av VR-briller du vil endre innstillinger for, og klikk deretter på Innstillinger.

3. Klikk på ved siden av innstillingen du vil endre. Velg endringen og klikk deretter på Lagre.

Innstillingene du kan endre eksternt, inkluderer:

• Aktivere/deaktivere automatiske oppdateringer av operativsystemet

• Tidssone

• Aktivere/deaktivere vaktsystem

• Aktivere/deaktivere håndsporing

• Aktivere/deaktivere kioskmodus

• Legge til / redigere enhets-PIN

• Legge til / redigere administrator-PIN

• Aktivere/deaktivere USB-feilsøking

Merk: Innstillinger som volum, lysstyrke og visse nettverksinnstillinger må manuelt konfigureres fra VR-brillene.