Du kan ændre visse indstillinger på et headset eller en gruppe af headsets i Enhedsadministrator uden at skulle interagere med dem fysisk.

Sådan ændrer du indstillingerne på et headset eller en gruppe af headsets:

1. Gå til Enhedsadministrator, og klik på Enhedsgruppe.

2. Klik på headsettet eller gruppen af headsets, som du vil ændre indstillinger for, og klik så på Indstillinger.

3. Klik på ud for den indstilling, du vil ændre. Vælg ændringen, og klik så på Gem.

Følgende indstillinger kan ændres fra en fjernlokation:

• Aktivér/deaktiver automatiske opdateringer af operativsystemet

• Tidszone

• Aktivér/deaktiver vagtsystemet

• Aktivér/deaktiver håndsporing

• Aktivér/deaktiver kiosktilstand

• Tilføj/rediger enhedens pinkode

• Tilføj/rediger pinkoden for administrator

• Aktivér/deaktiver USB-fejlfinding

Bemærk: Indstillinger såsom lydstyrke, lysstyrke eller visse netværksindstillinger skal konfigureres manuelt på headsettet.