Du behöver följande för att konfigurera Oculus for Business:

• Workplace-konto (inkluderas med köp).

• E-postkonto för företag. Kostnadsfria konton som Gmail, Yahoo osv. är inte kompatibla.

• Android-enhet som kör Oreo (8.0) eller senare behövs för att köra appen för enhetskonfiguration. Android-surfplattor stöds inte för headsetaktivering i nuläget.

• Öppet wifinätverk/WPA2 wifinätverk med stöd för 20 Mbit/s med öppen anslutning till Facebook-servrar.

• Förberett wifinätverk som krävs för enhetskonfiguration: WPA2 (lösenord) utan infångstportal.

• Manuella icke-autentiserade proxyer stöds.

• Utgående 433-anslutning för brandvägg till följande URL:er:

• Utgående 8883-anslutning för brandvägg till följande URL: