Je hebt het volgende nodig om Oculus for Business in te stellen:

• Workplace-account (bij aankoop inbegrepen).

• Zakelijk e-mailaccount. Gratis e-mailaccounts zoals van Gmail, Yahoo enzovoort zijn niet compatibel.

• Een Android-apparaat met Oreo (8.0) of hoger is nodig om de Apparaatconfiguratie-app te gebruiken. Android-tablets worden momenteel niet ondersteund voor activering van de headset.

• Open/WPA2 Wi-Fi-netwerk met ondersteuning van 20 mbps en open connectiviteit met Facebook-servers.

• Nodige instellingen voor het Wi-Fi-netwerk voor de apparaatconfiguratie: WPA2 (wachtwoordzin) zonder captive portal.

• Handmatige, niet-geverifieerde proxy's worden ondersteund.

• Uitgaande connectiviteit met firewall 443 met de volgende URL's:

• Uitgaande connectiviteit met firewall 8883 met de volgende URL: