Hvis du vil konfigurere Oculus for Business, trenger du følgende:

• En Workplace-konto (inkludert i kjøpet).

• En e-postkonto for bedrifter. Kostnadsfrie e-postkontoer som Gmail, Yahoo osv. er ikke kompatible.

• En Android-enhet som kjører Oreo (8.0 eller nyere) kreves for å kjøre Enhetsoppsett-appen. Android-nettbrett støttes for øyeblikket ikke for aktivering av VR-briller.

• Et åpent eller WPA2-beskyttet Wi-Fi-nettverk med minst 20 Mbps hastighet og en åpen tilkobling til Facebook-servere.

• Wi-Fi-nettverk for klargjøring kreves for enhetsoppsett: WPA2 (passfrase) uten tvungen portal.

• Manuelle, ikke-godkjente proxyer støttes.

• Utgående tilkobling via port 443 til følgende URL-adresser:

• Utgående tilkobling via port 8883 til følgende URL-adresse: