Tarvitset Oculus for Businessin käyttöönottoon seuraavat:

• Tarvitset Workplace-tilin (sisältyy ostokseen).

• Tarvitset yrityssähköpostitilin. Maksuttomat sähköpostitilit (esimerkiksi Gmail, Yahoo jne.) eivät ole yhteensopivia.

• Tarvitset Laitemääritys-sovelluksen käyttöön Android-laitteen, jossa on Oreo 8.0 -käyttöjärjestelmäversio tai tätä uudempi. Android-tabletteja ei tällä hetkellä tueta virtuaalilasien aktivoinnissa.

• Tarvitset avoimen tai WPA2-suojatun Wi-Fi-verkon, joka tukee vähintään 20 mbps:n nopeutta ja jolla on avoin yhteys Facebook-palvelimiin.

• Wi-Fi-verkko täytyy valmistella ennen laitteen käyttöönottoa: Siinä pitää olla WPA2-salasana eikä siinä saa olla vahtiportaalia.

• Manuaalisia todentamattomia välityspalvelimia tuetaan.

• Palomuurin täytyy sallia lähtevät yhteydet portista 443 seuraaviin URL-osoitteisiin:

• Palomuurin täytyy sallia lähtevät yhteydet portista 8883 seuraavaan URL-osoitteeseen: