For at opsætte Oculus for Business skal du bruge følgende:

• En Workplace-konto (inkluderet i købet).

• En virksomheds-e-mailkonto. Gratis e-mailkonti, såsom Gmail, Yahoo osv. er ikke kompatible.

• En Android-enhed, der kører Oreo (8.0) eller derover skal bruges til at køre appen Enhedsopsætning. Android-tablets er ikke understøttet til aktivering af headset på nuværende tidspunkt.

• Et åbent/WPA2-wi-fi-netværk, der kan understøtte 20 mbps med åben forbindelse til Facebook-servere.

• Der kræves et opsætnings-wi-fi-netværk til opsætning af enheden: WPA2 (adgangssætning) uden tvungen portal.

• Manuelle ikke-godkendte proxyer understøttes.

• Firewall med udgående 443-forbindelse til de følgende webadresser:

• Firewall med udgående 8883-forbindelse til den følgende webadresse: