Om något av dina headset misslyckas med att köra appen för enhetskonfiguration kan du prova följande steg:

1. Se till att alla dina headset fortfarande är påslagna och inkopplade.

• Du kan se att en enhet är på genom att leta efter indikatorknappen på headsetets framsida.

2. Se till att din Android-telefon är ansluten till ett öppet nätverk eller ett WPA2 wifinätverk.

3. Se till att Bluetooth fortfarande är aktiverat på din Android-telefon. Bluetooth aktiveras automatiskt på ditt Oculus-headset.

4. När du har bekräftat att enheterna är påslagna och att Bluetooth och wifi är aktiva på din telefon, trycker du på Försök igen i appen för enhetskonfiguration.

• Om du ser enheter som körs rätt i appen för enhetskonfigurationer hoppar appen över dem och försöker bara köras för enheter som inte fungerar eller körs.

Kontakta supporten om du fortfarande har problem med headset som inte fungerar.