Als het toewijzen van bepaalde headsets met de Apparaatconfiguratie-app mislukt, voer je de volgende stappen uit:

1. Controleer of al je headsets zijn aangesloten en ingeschakeld.

• Je kunt aan de hand van de indicatorknop aan de voorkant zien of een headset aan staat.

2. Zorg ervoor dat je Android-telefoon is verbonden met een open Wi-Fi-netwerk of WPA2-netwerk.

3. Controleer of Bluetooth nog is ingeschakeld op je Android-telefoon. Bluetooth wordt automatisch ingeschakeld op je Oculus-headset.

4. Zodra je zeker weet dat je apparaten zijn ingeschakeld en dat je telefoon een actieve Bluetooth- en Wi-Fi-verbinding heeft, tik je in de Apparaatconfiguratie-app op Opnieuw.

• De apparaten die al als toegewezen worden weergegeven in de Apparaatconfiguratie-app, worden overgeslagen. Het opnieuw inrichten wordt alleen uitgevoerd voor apparaten die nog niet zijn toegewezen of waarbij het toewijzen is mislukt.

Neem contact op met de ondersteuning als je problemen blijft houden met het toewijzen van headsets.