Hvis noen av VR-brillene dine ikke kunne klargjøres med Enhetsoppsett-appen, kan du prøve følgende fremgangsmåte:

1. Sjekk at alle VR-brillene fortsatt er slått på og koblet til.

• Du kan se om VR-brillene er på, ved å se etter indikatorknappen på forsiden av VR-brillene.

2. Sjekk at Android-telefonen din er koblet til et åpent Wi-Fi-nettverk eller et WPA2-nettverk.

3. Sjekk at Bluetooth fortsatt er aktivert på Android-telefonen. Bluetooth aktiveres automatisk i Oculus-brillene.

4. Når du har bekreftet at enhetene er på, og at Bluetooth og Wi-Fi er aktivert på telefonen, trykker du på Prøv på nytt i Enhetsoppsett-appen.

• Du ser klargjorte enheter i Enhetsoppsett-appen, men appen hopper over dem og prøver bare å klargjøre på nytt for enheter som ikke er klargjort ennå, eller der klargjøringen mislyktes.

Hvis du fortsetter å ha problemer med VR-briller som ikke kan klargjøres, kan du kontakte brukerstøtten.