Jos virtuaalilasien valmistelu ei onnistu Laitemääritys-sovelluksella, toimi seuraavasti:

1. Varmista, että kaikki virtuaalilasit ovat yhä päällä ja kytkettyinä.

• Virtuaalilasit ovat päällä, jos niiden etuosassa oleva merkkivalo palaa.

2. Varmista, että Android-puhelin on yhdistetty avoimeen tai WPA2-salattuun Wi-Fi-verkkoon.

3. Varmista, että Bluetooth on yhä käytössä Android-puhelimessa. Bluetooth otetaan automaattisesti käyttöön Oculus-virtuaalilaseissa.

4. Kun olet vahvistanut, että laitteet ovat päällä ja että puhelimesi Bluetooth ja Wi-Fi-yhteys ovat aktiivisia, napauta Yritä uudelleen Laitemääritys-sovelluksessa.

• Laitteet, jotka on valmisteltu onnistuneesti, näytetään Laitemääritys-sovelluksessa, mutta sovellus ohittaa ne ja yrittää valmistella uudelleen ainoastaan ne laitteet, joiden valmistelu on epäonnistunut tai joita ei ole valmisteltu.

Jos virtuaalilasien valmistelun epäonnistumiseen liittyvä ongelma ei poistu, ota yhteyttä tukeen.