Alla appuppdateringar görs via appbiblioteksflödet. När du uppdaterar en app kommer du att skriva över den aktuella versionen med den nya, uppdaterade versionen.

Så här skriver du över den aktuella appen med en ny version:
  1. Gå till avsnittet Bibliotek i Device Manager.

2. Klicka på bredvid den app du vill uppdatera.

3. Ändra appnamnet så att det återspeglar appens nya version (till exempel: appnamn-v2) men behåll .apk-namnet och URI:n.

4. Det meddelar Device Manager att den bör skriva över aktuell version av appen med den nya versionen.

5. Klicka på den blå knappen Spara app.

6. Nästa gång dina headset som innehåller appen synkas med Device Manager uppdateras de till den nya appversionen. Du kan tvinga fram den här uppdateringen innan nästa regelbundna synkning genom att stänga av headseten och sedan slå på dem igen.

Så här sparar du flera versioner av samma app i ditt bibliotek:
  1. Lägg till en ny app i ditt bibliotek med hjälp av den blå knappen Lägg till app.

2. Skapa ett appnamn som tydligt visar att det här är den uppdaterade versionen av appen.

3. Se till att .apk-namnet och URI:n är olika. Om du använder samma .apk-namn och URI skriver Device Manager över den befintliga versionen av appen med den nya versionen.

4. När du är klar klickar du på den blå knappen Granska app för att spara appen i ditt bibliotek. Om du inte ser den nya versionen sparad i ditt bibliotek ska du prova att uppdatera sidan.

5. Nästa gång dina headset som innehåller appen synkas med Device Manager uppdateras de till den nya appversionen. Du kan tvinga fram den här uppdateringen innan nästa regelbundna synkning genom att stänga av headseten och sedan slå på dem igen.

Tänk på att om du väljer det andra alternativet att skapa en ny app i ditt appbibliotek för uppdateringen ersätter installationsprogrammet den gamla appen med den nya på headseten, men du ser flera versioner av den här applikationen. Om du vill ta bort de äldre versionerna måste först de gamla apparna i Device Manager tas bort från biblioteket.