Alle appoppdateringer gjøres gjennom prosessen i appbiblioteket. Når du oppdaterer en app, overskriver du den nåværende versjonen med den nye, oppdaterte versjonen.

Slik overskriver du den nåværende appen med en ny versjon:
  1. Gå til Biblioteker-delen i Enhetsbehandling.

2. Klikk på ved siden av appen du vil oppdatere.

3. Endre appnavnet til navnet for den nye versjonen av appen (f.eks. appnavn-v2), men behold det samme .apk-navnet og URI-navnet.

4. Da vet Enhetsbehandling at den nåværende versjonen av appen skal overskrives av den nye versjonen.

5. Klikk på den blå Lagre app-knappen.

6. Neste gang VR-brillene dine som har appen, synkroniseres med Enhetsbehandling, oppdateres de til den nye appversjonen. Du kan få denne oppdateringen til å skje før neste vanlige synkronisering ved å slå VR-brillene av og på igjen.

Slik lagrer du flere versjoner av den samme appen i biblioteket ditt:
  1. Legg til en ny app i biblioteket ved å bruke den blå Legg til app-knappen.

2. Gi appen et navn som tydelig viser at dette er den oppdaterte versjonen av appen.

3. Sørg for at .apk-navnet og URI-en er forskjellige. Hvis du bruker samme .apk-navn og URI, overskrives den eksisterende versjonen av appen med den nye versjonen.

4. Når du er ferdig, klikker du på den blå Gjennomgå app-knappen for å lagre appen i biblioteket. Hvis du ikke ser den nye versjonen lagret i biblioteket, kan du prøve å laste inn siden på nytt.

5. Neste gang VR-brillene dine som har appen, synkroniseres med Enhetsbehandling, oppdateres de til den nye appversjonen. Du kan få denne oppdateringen til å skje før neste vanlige synkronisering ved å slå VR-brillene av og på igjen.

Husk at hvis du bruker det andre alternativet med å opprette en ny app i biblioteket ditt for oppdateringen, erstattes den gamle appen med den nye i VR-brillene, men du ser flere versjoner av denne appen. For å fjerne de eldre versjonene må de utdaterte appene i Enhetsbehandling slettes fra biblioteket.