Kaikki sovelluspäivitykset tehdään sovelluskirjaston kautta. Kun päivität sovelluksen, todellisuudessa korvaat sovelluksen nykyisen version uudemmalla, päivitetyllä versiolla.

Voit korvata nykyisen sovelluksen uudella versiolla seuraavasti:
  1. Siirry laitehallinnan Kirjastot-osioon.

2. Klikkaa päivitettävän sovelluksen vieressä .

3. Vaihda sovelluksen nimi, jotta se kuvaa sovelluksen uutta versiota (esimerkki: sovelluksen-nimi-v2), mutta älä muuta sovelluksen .apk-nimeä tai URI:tä.

4. Näin ohjeistat laitehallinnalle, että sen on korvattava sovelluksen nykyinen versio uudella versiolla.

5. Klikkaa sinistä Tallenna sovellus -painiketta.

6. Kun seuraavan kerran käytät virtuaalilasejasi, joiden sovellukset on synkronoitu laitehallinnan kanssa, lasit päivittävät sovellukset uusiin versioihin. Voit pakottaa päivityksen ennen seuraavaa tavallista synkronointia kytkemällä virran pois virtuaalilaseista ja kytkemällä virran takaisin päälle.

Jos haluat tallentaa useita versioita samasta sovelluksesta kirjastoon:
  1. Lisää uusi sovellus kirjastoon sinisen Lisää sovellus -painikkeen kautta.

2. Luo sovellusnimi, josta käy selvästi ilmi, että kyseessä on sovelluksen päivitetty versio.

3. Varmista, että .apk-nimi ja URI ovat erilaiset. Jos käytät samaa .apk-nimeä ja URI:tä, laitehallinta korvaa sovelluksen nykyisen version uudella versiolla.

4. Kun olet valmis, klikkaa sinistä Tarkista sovellus -painiketta tallentaaksesi sovelluksen kirjastoosi. Jos et näe uutta versiota tallennettuna kirjastoon, kokeile ladata sivu uudelleen.

5. Kun seuraavan kerran käytät virtuaalilasejasi, joiden sovellukset on synkronoitu laitehallinnan kanssa, lasit päivittävät sovellukset uusiin versioihin. Voit pakottaa päivityksen ennen seuraavaa tavallista synkronointia kytkemällä virran pois virtuaalilaseista ja kytkemällä virran takaisin päälle.

Muista, että jos valitset toisen vaihtoehdon ja luot uuden sovelluksen sovelluskirjastoon päivitystä varten, asennusohjelma korvaa vanhan sovelluksen uudella virtuaalilaseissa, mutta näet useita versioita samasta sovelluksesta. Jos haluat poistaa vanhoja versioita, laitehallinnan vanhat sovellukset on poistettava kirjastosta.