Alle app-opdateringer sker via flowet app library. For at opdatere en app skal du faktisk overskrive den aktuelle version med den nye, opdaterede version.

Sådan overskrives den aktuelle app med en ny version:
  1. Gå til afsnittet Biblioteker i din Enhedsadministrator.

2. Klik på ved siden af den app, du vil opdatere.

3. Skift appens navn for at vise den nye version af appen (f.eks.. app-navn-v2), men bevarer navnet .apk og URI.

4. Så ved Enhedsadministrator, at den skal overskrive den aktuelle version af appen med den nye version.

5. Klik på den blå knap Gem app.

6. Næste gang dine headsets med appen synkroniserer med Enhedsadministrator, vil de opdatere til den nye app-version. Du kan gennemtvinge denne opdatering før den næste almindelige synkronisering ved at slukke og tænde for dine headsets.

Sådan gemmer du flere versioner af samme app i dit bibliotek:
  1. Tilføj en ny app til dit bibliotek vha. den blå knap Tilføj app.

2. Skriv et app-navn, der tydeligt viser, at dette er den opdaterede version af appen.

3. Sørg for at .apk-navnet og URI er forskellige. Hvis du bruger samme .apk-navn og URI vil Enhedsadministrator overskrive den eksisterende version af appen med den nye version.

4. Når du er færdig, skal du klikke på den blå knap Gennemgå app for at gemme appen i dit bibliotek. Hvis du ikke kan se den nye version i dit bibliotek, kan du prøve at opdatere siden.

5. Næste gang dine headsets med appen synkroniserer med Enhedsadministrator, vil de opdatere til den nye app-version. Du kan gennemtvinge denne opdatering før den næste almindelige synkronisering ved at slukke og tænde for dine headsets.

Husk, at hvis du vælger anden mulighed med at oprette en ny app i dit app-bibliotek til opdateringen, vil installationen erstatte den gamle app med den nye på dine headsets, men du vil kunne se flere versioner af denne app. For at fjerne de ældre versioner er du nødt til at slette de overflødige apps i Enhedsadministrator fra biblioteket.