Under aktivering kontrollerar och tillämpar headsetet den senaste tillgängliga OS-uppdateringen när en sådan finns tillgänglig. OS-uppdateringar är vanligen 800–900 megabit. Headsetet startar om några gånger medan operativsystemet laddas ned och startar om till företagsstartaren.

Så här aktiverar du automatiska uppdateringar efter den första konfigurationen:

1. Klicka på Enhetsflotta i Enhetshanteraren.

2. Klicka på headsetet eller gruppen av headset som du vill aktivera automatiska OS-uppdateringar för och klicka sedan på Inställningar.

3. Klicka på bredvid Uppdateringar av operativsystem och välj sedan Automatiskt.

4. Klicka på Spara.