Tijdens de activering controleert je headset of er updates zijn en wordt de laatste beschikbare besturingssysteemupdate gedownload, indien van toepassing. Besturingssysteemupdates zijn normaal gesproken 800-900 mb groot. Je headset zal een aantal keer opnieuw opstarten terwijl het besturingssysteem wordt gedownload en vervolgens opnieuw opstarten in de Enterprise-launcher.

Automatische updates inschakelen na de eerste keer opstarten:

1. Klik in Apparaatbeheer op Apparaatgroep.

2. Klik op de headset of groep headsets waarvoor je automatisch bijwerken van het besturingssysteem wilt inschakelen en klik op Instellingen.

3. Klik naast Updates van besturingssysteem op en selecteer Automatisch.

4. Klik op Opslaan.