Under aktiveringen sjekker VR-brillene om en nyere OS-versjon er tilgjengelig, og oppdaterer hvis aktuelt. OS-oppdateringer er som regel på 800–900 MB. VR-brillene startes på nytt flere ganger under nedlastingen av OS-versjonen og startes opp igjen i bedriftsappstarteren.

Slik slår du på automatisk oppdatering etter det første oppsettet:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Enhetsgruppe.

2. Klikk på VR-brillene eller gruppen av VR-briller du vil slå på automatisk OS-oppdatering for, og klikk deretter på Innstillinger.

3. Klikk på ved siden av Oppdateringer av operativsystem, og velg deretter Automatisk.

4. Klikk på Lagre.