Virtuaalilasit tarkistavat aktivoinnin yhteydessä uusimman käyttöjärjestelmäpäivityksen saatavuuden ja ottavat sen tarvittaessa käyttöön. Käyttöjärjestelmäpäivitysten koko on yleensä 800–900 megatavua. Virtuaalilasit käynnistyvät uudelleen muutaman kerran, kun ne lataavat käyttöjärjestelmää. Ne käynnistyvät uudelleen yrityskäynnistystoimintoon.

Voit ottaa automaattiset päivitykset käyttöön ensiasennuksen jälkeen seuraavasti:

1. Klikkaa laitehallinnassa Laitekalusto.

2. Klikkaa virtuaalilaseja tai virtuaalilasien ryhmää, jolle haluat ottaa käyttöön automaattiset käyttöjärjestelmäpäivitykset, ja klikkaa sitten Asetukset.

3. Klikkaa käyttöjärjestelmän päivitysten vierestä ja valitse sitten Automaattinen.

4. Klikkaa Tallenna.