Under aktiveringen tjekker headsettet efter opdateringer og bruger den nyeste tilgængelig opdatering af operativsystemet, hvis relevant. Opdateringer af operativsystemet er sædvanligvis på 800-900 megabytes. Dit headset genstarter et par gange, mens det downloader operativsystemet og genstarter i virksomhedsstarteren.

Sådan slår du automatiske opdateringer til efter den indledende opsætning:

1. Gå til Enhedsadministrator, og klik på Enhedsgruppe.

2. Klik på headsettet eller gruppen af headsets, som du vil slå automatiske opdateringer af operativsystemet til for, og klik så på Indstillinger.

3. Klik på ud for Opdateringer af operativsystem, og vælg så Automatisk.

4. Klik på Gem.