Så här tar du bort en applikation från Device Manager:

1. Klicka på Appar i Device Manager.

2. Klicka på bredvid den app du vill ta bort och klicka sedan på Ta bort.

3. Klicka på Ta bort app.

Om du tar bort en app från Device Manager avinstalleras den från alla enheter, och den försvinner från ditt appbibliotek.

Så här tar du bort en app från ett headset eller grupp av headset:

1. Klicka på Enhetsgrupp i Device Manager.

2. Klicka på headsetet eller gruppen av headset som du vill ta bort en app från, och klicka sedan på Appar.

3. Klicka på bredvid den app du vill ta bort och klicka sedan på Ta bort.

4. Klicka på Avinstallera app i meddelanderutan.

När headsetet synkroniseras med Device Manager tas appen bort. Om den här synkroniseringen inte sker automatiskt kan det hjälpa att starta om headsetet.

Om du tar bort en app som är konfigurerad för att köras i kioskläge bör du komma ihåg att måste konfigurera en ny kioskläges-app för berörda headset.