Een app verwijderen via Apparaatbeheer:

1. Klik in Apparaatbeheer op Apps.

2. Klik op naast de app die je wilt verwijderen en klik vervolgens op Verwijderen.

3. Klik op App verwijderen.

Als je een app verwijdert uit Apparaatbeheer, wordt de installatie hiervan ongedaan gemaakt op alle apparaten en wordt deze verwijderd uit de App Library.

Een app verwijderen van een headset of groep headsets:

1. Klik in Apparaatbeheer op Apparaatgroep.

2. Klik op de headset of groep headsets waarvan je een app wilt verwijderen en klik op Apps.

3. Klik op naast de app die je wilt verwijderen en klik vervolgens op Verwijderen.

4. Klik op App verwijderen in de melding.

Zodra de headsets synchroniseren met Apparaatbeheer, wordt de app verwijderd. Als de synchronisatie niet automatisch start, kan het helpen om de headset opnieuw op te starten.

Houd er rekening mee dat als je een app verwijdert die is ingesteld voor gebruik in kioskmodus, je een nieuwe app voor de kioskmodus moet instellen voor de betreffende headsets.