Slik fjerner du apper i Enhetsbehandling:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Apper.

2. Klikk på ved siden av appen du vil fjerne, og klikk deretter på Slett.

3. Klikk på Slett app.

Hvis du fjerner en app i Enhetsbehandling, avinstalleres den fra alle enheter, og den fjernes fra appbiblioteket ditt.

Slik fjerner du en app fra et eller flere par VR-briller:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Enhetsflåte.

2. Klikk på VR-brillene eller gruppen av VR-briller du vil fjerne appen fra, og klikk deretter på Apper.

3. Klikk på ved siden av appen du vil fjerne, og klikk deretter på Slett.

4. Klikk på Avinstaller app i oppfordringen.

Når VR-brillene synkroniseres med Enhetsbehandling, fjernes appen. Hvis denne synkroniseringen ikke skjer automatisk, kan det hjelpe å starte VR-brillene på nytt.

Husk at hvis du fjerner en app som er angitt for bruk i kioskmodus, må du konfigurere en ny kioskmodusapp for alle berørte VR-briller.