Garanties en vervangende apparaten

De volgende services zijn onderdeel van ons Enterprise-supportpakket:

• 2 jaar garantie op alle apparaten.

• Garantie vanaf het moment van activeren van het apparaat.

• Snelle omwisseling wanneer een apparaat moet worden vervangen.

• Facebook verzendt al een apparaat vanuit het magazijn voordat het kapotte apparaat van de klant is ontvangen.

1. Neem contact op met de klantenondersteuning van Oculus for Business.

2. Geef je Apparaatbeheer-ID en het serienummer van je apparaat door aan het ondersteuningsteam.

3. De klantenondersteuning start het omruilproces voor de oude serienummers die teruggaan naar de fabriek.

4. De klant ontvangt een nieuw apparaat.

5. In Apparaatbeheer worden nieuwe serienummers weergegeven.

6. Het vervangen apparaat moet worden geactiveerd via de Apparaatconfiguratie-app.

Opmerking: de garantie- of abonnementsperiode wordt door inruilen niet verlengd.