Takuut ja korvaavat tuotteet

Seuraavat palvelut sisältyvät yritystukipakettiimme:

• Siihen sisältyy kahden vuoden takuu kaikille laitteille.

• Tämä aika alkaa laitteen aktivoinnista.

• Siihen sisältyy pikavaihtopalvelu, jos laite täytyy vaihtaa.

• Facebook lähettää korvaavan laitteen varastosta ennen asiakkaan viallisen laitteen palautusta.

1. Ota yhteyttä Oculus for Businessin asiakastukeen.

2. Anna asiakastuelle laitehallinnan tunnus ja laitteen sarjanumero.

3. Asiakastuki käynnistää vaihtoprosessin, jossa vanhojen sarjanumeroiden laitteet palautetaan tehtaalle.

4. Asiakastuki lähettää asiakkaalle uuden laitteen.

5. Laitehallinnassa näytetään uudet sarjanumerot.

6. Korvattu laite täytyy aktivoida Laitemääritys-sovelluksella.

Huomautus: RMA ei nollaa takuun tai tilauksen kelloa.