Komme i gang

Hvis du har Oculus Quest 2-briller, må du gå gjennom anbefalte fremgangsmåter for aktivering.

Oversikt

Velkommen til Oculus for Business

Oculus for Business tilbyr en sikker og pålitelig VR-løsning for bedriftskunder. Tilbudet omfatter programvare for å konfigurere og administrere VR-implementering, en skreddersydd VR-brilleopplevelse og kundestøtte på bedriftsnivå.

Les gjennom denne prosessen på fire trinn for å komme i gang.

Viktig: Bare Oculus Quest- og Oculus Quest 2-briller som er kjøpt gjennom Oculus for Business-programmet, kan aktiveres med denne prosedyren.

Aktivering krever en Android-telefon med Wi-Fi- og Bluetooth-funksjoner som kjører Oreo (OS 8.0) eller nyere, og et åpent eller WPA2-beskyttet Wi-Fi-nettverk med minst 20 Mbps hastighet og en åpen tilkobling til Facebook-servere.

1. Kontooppsett

Før du aktiverer VR-brillene dine, sørger vi for at du er forberedt med Oculus for Business og Workplace, ved hjelp av Facebook-integrering.

Krav
Det følgende er krav til oppsett for Oculus for Business-plattformen:
  • Et åpent eller WPA2-beskyttet Wi-Fi-nettverk med minst 20 Mbps hastighet og en åpen tilkobling til Facebook-servere.
  • En Android-enhet som kjører Oreo (8.0 eller nyere).
    • Merk: Android-nettbrett støttes for øyeblikket ikke for aktivering av VR-briller.
  • En nettserver som drifter apper og OBB-er / store filer for implementering.
  • En e-postkonto for bedrifter. Kostnadsfrie e-postkontoer som Gmail og Yahoo er for øyeblikket ikke støttet.
  • Bedriftsprogrammer kan ikke bruke Oculus-ID-er eller plattformens SDK.

1.1 – Når du har kjøpt og mottatt Oculus for Business-brillene dine, får du en velkomst-e-postmelding. Følg instruksjonene i e-postmeldingen for å logge deg inn på Workplace med den eksisterende Workplace-e-postadressen din ELLER opprette en ny Workplace-konto.

Merk: Velkomst-e-posten inneholder instruksjoner om hvordan du oppretter den gratis Workplace-kontoen du fikk ved kjøp av Oculus for Business.

1.2 – Godta Oculus for Business-integreringen og Oculus for Business-bestillingen din.

Du kan også logge deg inn direkte på Enhetsbehandling for å godta når registreringen er fullført.

2. Installere Enhetsoppsett-appen

Enhetsoppsett-appen brukes til å aktivere Oculus for Business-brillene. Sør for at du alltid bruker den nyeste versjonen av appen.

2.1 – Når bestillingene dine har blitt bekreftet og godkjent, laster du ned Enhetsoppsett-appen fra Enhetsbehandling ved å følge disse instruksjonene.

2.2 – Når appen er installert, logger du deg inn på Workplace med Facebook-brukerinformasjonen din.

3. Klargjøre VR-briller

Klargjør flere VR-briller slik at de alle kan kobles til en strømforsyning og slås på.

3.1 – Sørg for at alle VR-brillene er tilkoblet en strømforsyning og har ladet i minst 30 minutter. Hold dem tilkoblet strømforsyningen gjennom hele aktiveringsprosessen.

3.2Slå på alle VR-brillene ved å trykke på på/av/ventemodus-knappen til LED-lampen lyser hvitt. Når du slår på et sett med VR-briller, kan de registreres og aktiveres av Enhetsoppsett-appen.

3.3 – Sørg for at telefonen din er tilkoblet en strømforsyning, slik at den ikke går tom for strøm eller går i hvilemodus under aktiveringen.

4. Aktivere VR-briller

Når klargjøringen er fullført, er du klar til å aktivere VR-brillene med Enhetsoppsett-appen.

4.1 – Åpne Enhetsoppsett-appen, og logg deg inn på Workplace med Facebook-brukerinformasjonen din. Trykk på Start oppsett for å åpne dialogboksen for Wi-Fi-informasjon.

4.2Skriv inn Wi-Fi-nettverkets navn og passord, og trykk på Lagre.

Merk: Nettverkets navn og passord skiller mellom små og store bokstaver. Wi-Fi-oppsett trenger bare gjøres én gang.

4.3Trykk på Konfigurer for å starte aktiveringen av VR-briller. Hvert sett med påslåtte VR-briller blir satt i kø på Konfigurasjon-fremdriftsskjermen og oppført etter serienummer.

Anbefalte fremgangsmåter for aktivering

Følg disse anbefalte fremgangsmåtene for å sikre at aktiveringen av VR-brillene er vellykket:

• Unngå å ta på eller flytte på VR-brillene under aktiveringen.

• Vent til Enhetsoppsett-appen viser meldingen Fullfører oppsettet på skjermen for tilkoblingsfremdrift. Bekreft at alle VR-brillene har statusen Konfigurert. Trykk på Søk på nytt nederst på skjermen.

• Gå til Enhetsbehandling for å sjekke at alle VR-brillene har statusen Aktiv, og at de bruker den nyeste OS-versjonen.

Videoveiledning for Enhetsoppsett-appen

Konfigureringsstatus
  • Under aktiveringen endres statusen til hvert sett med VR-briller fra Ikke konfigurert til Konfigurert. Masseaktiveringens varighet vil variere, men aktiveringen kan ta noen timer avhengig av Wi-Fi-hastigheten og antallet VR-briller du aktiverer.

• Hvis du av en eller annen grunn må stoppe prosessen, trykker du på Stopp. Når prosessen er stoppet, kan du trykke på Detaljer for å se de ulike VR-brillenes aktiveringsstatus.

• Når alle VR-brillene har statusen Konfigurert, kan du slå dem av. Du kan gjenta aktiveringsprosessen for en ny gruppe med VR-briller som ikke er aktivert, ved å slå dem på og trykke på Konfigurer.

• Når et sett med VR-briller er aktivert, kan du slå på VR-brillene og se VR Out-of-Box Experience (OOBE). Følg trinnene som vises i hvert sett med VR-briller for å fullføre de innledende OOBE-justeringene (dvs. linser, reimarmer, vaktsystemets grenser osv.).

Aktivering fullført

Gratulerer, du har fullført aktiveringen av VR-brillene!

Når alle VR-brillene har lastet ned Oculus for Business-programvaren, kan du begynne å bruke Enhetsbehandling til å administrere og implementere egendefinerte bedriftsapper på VR-brillene.

Hvis du vil vite mer om Enhetsbehandling, kan du se videoveiledningen nedenfor eller gå til støttedelen Bruke Enhetsbehandling.

Videoveiledning for Enhetsbehandling

Feilsøking

Aktiveringen er for treg
Du kan aktivere opptil 25 VR-briller samtidig i hver gruppe. Hvis aktiveringen er for treg, kan du prøve å aktivere færre VR-briller samtidig i neste gruppe.

Serienummeret vises ikke i Enhetsoppsett-appen eller i Enhetsbehandling
Hvis du ikke kan se serienummeret i Enhetsoppsett-appen. Kontroller at du har fullført trinn 1 i velkomst-e-postmeldingen og konfigurert integreringen av Oculus for Business og Facebook Workplace. Du må også kontrollere at du har godtatt bestillingen.

Jeg finner ikke VR-brillenes serienummer
Det 14-sifrede serienummeret til hvert sett med VR-briller er trykket på innsiden av den høyre reimen over QR-koden. For enkel identifisering kan du vurdere å bruke en etikettskriver til å feste serienummeret på hvert sett med VR-briller. Finn ut mer.

Problemer med tilkobling til Wi-Fi
Wi-Fi krever et åpent eller WPA2-beskyttet Wi-Fi-nettverk uten tvungen portal. Hvis du ikke har informasjon om Wi-Fi-nettverket, må du skaffe deg det fra bedriftens Wi-Fi-administrator.

Serienumrene på VR-brillene mine samsvarer ikke med bestillingsbekreftelsen
Vær oppmerksom på at bestillingsbekreftelsen viser til eskens serienummer, mens Enhetsbehandling/Enhetsoppsett-appen viser til VR-brillenes serienummer. Finn ut mer.