Sådan kommer du i gang

For Oculus Quest 2-headsets skal du se vores anbefalede fremgangsmåder om aktivering.

Oversigt

Velkommen til Oculus for Business

Oculus for Business tilbyder en pålidelig VR-løsning til virksomhedskunder. Tilbuddet omfatter software til opsætning og administration af VR-udrulninger, en skræddersyet headsetoplevelse og kundesupport i virksomhedsklassen.

Læs denne proces med 4 trin for at komme i gang.

Vigtigt: Det er kun Oculus Quest- og Quest 2-headsets, der er købt via Oculus for Business-programmet, der kan aktiveres via denne procedure.

Aktivering kræver en wi-fi- og Bluetooth-aktiveret Android-telefon, der kører Oreo (OS 8.0) eller højere, og et åbent/WPA2-wi-fi-netværk, der kan understøtte 20 mbps med åben forbindelse til Facebook-servere.

1. Opsæt konto

Før du aktiverer dine headsets, sørger vi for, at du har opsat din Oculus for Business og Workplace fra Facebook-integration korrekt.

Forudsætninger
De følgende er forudsætninger for opsætning af Oculus for Business-platformen:
  • Et åbent/WPA2-wi-fi-netværk, der kan understøtte 20 mbps med åben forbindelse til Facebook-servere.
  • En Android-enhed, der kører Oreo (8.0) eller højere.
    • Bemærk: Android-tablets er ikke understøttet til aktivering af headset på nuværende tidspunkt.
  • Webserver til at hoste apps og OBBs/store filer til aktivering.
  • En virksomheds-e-mailkonto. Gratis e-mails, såsom Gmail eller Yahoo er ikke kompatible i øjeblikket.
  • Virksomhedsapps kan ikke bruge et Oculus-id eller platforms-SDK'et.

1.1 - Når du har købt og modtaget dine Oculus for Business-headsets, modtager du en velkomstmail. Følg instruktionerne i e-mailen for at logge på Workplace med din eksisterende Workplace-e-mail, ELLER opret en ny Workplace-konto.

Bemærk: Velkomstmailen indeholder instruktioner til at oprette den gratis Workplace-konto, som du får via dit køb af Oculus for Business.

1.2 - Godkend Oculus for Business-integrationen, og godkend din Oculus for Business-ordre.

Du kan også logge direkte på Enhedsadministrator for at godkende, når profiloprettelsen er fuldført.

2. Installer Appen Enhedsopsætning

Appen Enhedsopsætning bruges til at aktivere dine Oculus for Business-headsets. Sørg for altid at bruge den seneste version af appen.

2.1 - Når dine ordre er bekræftet og accepteret, skal du downloade appen Enhedsopsætning fra Enhedsadministrator ved at følge disse instruktioner.

2.2 - Når installationen er fuldført, logger du på via dine loginoplysninger til Workplace fra Facebook.

3. Opsæt headsets

Læg flere headsets på en sådan måde, at de alle er tilsluttet strøm, og tjek, at de er tændte.

3.1 - Sørg for, at alle headsets er tilsluttet strøm, og at de har været i gang med at oplade i mindst 30 minutter. Hold dem tilsluttet strøm under hele aktiveringsprocessen.

3.2 - Tænd for hvert headset ved at trykke på tænd/standby-knappen, indtil LED-lyset er hvidt. Hvis du tænder for headsettet, kan det genkendes af appen Enhedsopsætning og kan aktiveres.

3.3 - Sørg for, at din telefon er tilsluttet strøm, så den ikke får lavt batteriniveau eller går i dvale under aktiveringsprocessen.

4. Aktivér headsettene

Når klargøringen er fuldført, er du klar til at aktivere headsettene via appen Enhedsopsætning.

4.1 - Åbn appen Enhedsopsætning, og log på med dine loginoplysninger til Workplace fra Facebook. Tryk på Start opsætning for at åbne dialogen med wi-fi-oplysninger.

4.2 - Indtast wi-fi-netværksnavnet og adgangskoden, og tryk på Gem.

Bemærk: Der er forskel på store og små bogstaver i netværksnavnet og adgangskoden, du indtaster. Du skal kun opsætte wi-fi'et én gang.

4.3 - Tryk på Opsæt for at begynde headsetaktiveringen. Hvert headset, der er tændt, sættes i kø på skærmen med konfigurationsstatus efter serienummer.

Anbefalede fremgangsmåder for aktivering

Følg disse anbefalede fremgangsmåder for at hjælpe med at sikre, at aktiveringen af headsettet fuldføres.

• Undgå at røre ved eller flytte headsettene under aktiveringen.

• Vent på, at appen Enhedsopsætning siger Færdiggør opsætning på skærmen med forbindelsesstatus. Bekræft, at alle headsets har statussen Konfigureret. Hvis de ikke har, skal du søge igen nederst på skærmen.

• Tjek Enhedsadministrator for at sikre dig, at alle headsets har statussen Aktiv, og at de har den nyeste version af operativsystemet.

Videovejledning for appen Enhedsopsætning

Konfigurationsstatus
  • Under aktiveringen vil statussen for hvert headset ændre sig fra Ikke konfigureret til Konfigureret. Varigheden af masseaktivering varierer, men aktiveringen kan tage et par timer afhængigt af dit wi-fi, og det antal headsets du aktiverer.

• Hvis du er nødt til at stoppe processen af en eller anden årsag, trykker du på "stop". Når processen er stoppet, kan du trykke på "detaljer" for at se aktiveringsstatussen for hvert headset.

• Når alle headsets viser Konfigureret, slukker du headsettene. Gentag aktiveringsprocessen for en anden gruppe ikke-aktiverede headsets ved at tænde for dem og trykke på Opsæt.

• Når et headset er aktiveret, kan du slukke for headsettet og se OOBE-oplevelsen (Out-of-Box Experience) for VR. Følg de viste trin i hvert headset for at fuldføre de indledende OOBE-justeringer (f.eks. headsetlinser, stroppearme, Vagtsystemet grænse osv.)

Aktivering fuldført

Tillykke! Du har fuldført aktiveringsprocessen for dit headset.

Når alle headsets er færdige med at downloade Oculus for Business-softwaren, kan du fortsætte med at bruge Enhedsadministrator til at administrere og aktivere brugerdefinerede virksomhedsapps i headsettet.

Du kan se mere om Enhedsadministrator ved at se videoen nedenfor, eller du kan gå til supportafsnittet Brug af Enhedsadministrator.

Videovejledning for Enhedsadministrator

Fejlfinding

Aktiveringen er for langsom
Op til 25 headsets kan aktiveres samtidigt per gruppe. Hvis aktiveringen virker langsom, kan du aktivere færre headsets samtidigt næste gang.

Serienummeret vises ikke i appen Enhedsopsætning eller i Enhedsadministrator
Hvis du ikke kan se dit serienummer i appen Enhedsopsætning: Sørg for, at du har fulgt trin 1 i din velkomstmail for opsætning af din Oculus for Business og Facebook Workplace-integration. Du skal også sikre dig, at du har godkendt din ordre.

Kan ikke finde headsettets serienummer
Serienummeret på 14 cifre for hvert headset er skrevet på indersiden af den højre rem ovenover QR-koden. Du kan overveje at bruge en etiketmaskine for at vedhæfte serienummeret til hvert headset. Læs mere.

Problemer med at oprette forbindelse til wi-fi'et
Wi-fi'et kræver enten et 'åbent' wi-fi-netværk eller WPA2 uden en 'tvungen portal'. Hvis du ikke har wi-fi-oplysningerne, skal du få dem via din virksomheds support til wi-fi-administration.

Serienumrene på mit headset matcher ikke min ordrebekræftelse
Bemærk, at ordrebekræftelsen nævner dit serienummer for æsken og Enhedsadministrator/appen Enhedsopsætning nævner serienummeret for det tilsvarende headset. Læs mere.