Je kunt iemands rol in Apparaatbeheer voor je bedrijf wijzigen via het gedeelte Mensen in je dashboard Apparaatbeheer.

Iemands rol wijzigen in Apparaatbeheer:

1. Klik in Apparaatbeheer bovenaan op Mensen.

2. Klik op naast de naam van de persoon waarvoor je de rol wilt wijzigen en klik vervolgens op Rol wijzigen.

3. Klik onder Rol toewijzen naast de rol die je wilt toewijzen aan die persoon.

• Je kunt ook een aangepaste rol toewijzen door te klikken op Geavanceerde opties weergeven naast Aangepaste rol en vervolgens te klikken op Volgende. Selecteer specifieke toestemmingen om toe te wijzen aan de aangepaste rol en klik daarna op Volgende.

4. Als je een groepsbeheerder of aangepaste rol toewijst, selecteer dan de groepen waaraan je de persoon wilt toevoegen en klik op Volgende.

• Opmerking: groepsbeheerders hebben alleen volledige beheerderscontrole voor de geselecteerde groepen.

5. Klik op Bijwerken.