Voit vaihtaa henkilön roolin yrityksesi laitehallinnassa laitehallinnan hallintapaneelin Ihmiset-osiossa.

Henkilön roolin voi vaihtaa laitehallinnassa seuraavasti:

1. Klikkaa laitehallinnan yläreunasta Ihmiset.

2. Klikkaa sen henkilön nimen vierestä, jonka roolin haluat vaihtaa, ja klikkaa sitten Vaihda roolia.

3. Klikkaa Määritä rooli -kohdassa sen roolin vierestä, jonka haluat käyttäjälle määrittää.

• Voit myös määrittää mukautetun roolin klikkaamalla Näytä lisäasetukset, klikkaamalla Mukautettu rooli -kohdan vierestä ja klikkaamalla sitten Seuraava. Valitse haluamasi oikeudet mukautetun roolin määrittämiseksi ja klikkaa sitten Seuraava.

4. Jos olet määrittämässä ryhmän ylläpitäjää tai mukautettua roolia, valitse ryhmät, joihin käyttäjä lisätään, ja klikkaa sitten Seuraava.

• Huomautus: ryhmien ylläpitäjillä on vain valittujen ryhmien täysi ylläpitäjän käyttöoikeus.

5. Päivitä klikkaamalla Update.