Du kan ændre en persons rolle i Enhedsadministrator for din virksomhed fra afsnittet Personer på dit Enhedsadministrator-kontrolpanel.

Sådan ændrer du en persons rolle i Enhedsadministrator:

1. Fra Enhedsadministrator skal du klikke på Personer øverst.

2. Klik på ud for navnet på den person, du vil ændre roller for, og klik derefter på Skift rolle.

3. Under Tildel rolle skal du klikke ud for den rolle, du vil tildele personen.

• Du kan også tildele en brugerdefineret rolle ved at klikke på Vis avancerede indstillinger, klikke ud for Brugerdefineret rolle og derefter klikke på Næste. Vælg specifikke tilladelser, der skal tildeles til den tilpassede rolle, og klik derefter på Næste.

4. Hvis du tildeler en gruppeadministrator eller en tilpasset rolle, skal du vælge de grupper, du vil føje personen til, og derefter klikke på Næste.

• Bemærk: Gruppeadministratorer har kun fuld administratorkontrol for de valgte grupper.

5. Klik på Opdater.