Oculus Link kobler Oculus for Business-brillene dine til en kompatibel Windows-datamaskin ved hjelp av en USB 3-kabel av høy kvalitet. Du finner mer informasjon om krav, oppsett og feilsøking på støttenettstedet til Oculus. Enkelte Oculus for Business-funksjoner kan bli utilgjengelige når du bruker Oculus Link.

Husk at Oculus Link krever bruk av forbrukerprogramvare i stedet for Oculus for Business-bedriftsprogramvaren. Derfor får ikke enheten din utbytte av Oculus for Business-sikkerhetsfunksjonene ved bruk av Oculus Link, og bruk av forbrukerprogramvaren er underlagt retningslinjene våre for personvern for forbrukere. Innhold som kjøpes i Oculus-butikken, er beregnet på forbrukere. Hvis du vil bruke tredjepartsinnhold på Oculus for Business-produktene dine, må du innhente tillatelse fra den relevante tredjeparten til å bruke innholdet deres til kommersielle eller bedriftsmessige formål.