Oculus Linkillä voit yhdistää Oculus for Business -virtuaalilasit yhteensopivaan Windows-tietokoneeseen laadukkaalla USB 3 -kaapelilla. Voit lukea lisätietoja vaatimuksista, käyttöönotosta ja vianmäärityksestä Oculus-tukisivustosta. Jotkin Oculus for Businessin toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä Oculus Linkiä käytettäessä.

Muista, että Oculus Link edellyttää kuluttajaohjelmiston käyttöä Oculus for Business -yritysohjelmiston asemesta. Tämän johdosta laitteesi ei voi hyödyntää joitain Oculus for Businessin suojausominaisuuksia Oculus Linkiä käytettäessä. Lisäksi kuluttajaohjelmiston käyttöä koskevat kuluttajien tietosuojakäytäntömme ehdot. Oculus-kaupasta ostettu sisältö on tarkoitettu kuluttajakäyttöön. Jos haluat käyttää ulkopuolisten sisällöntarjoajien sisältöä Oculus for Business -tuotteissasi, sinun täytyy hankkia soveltuvilta ulkopuolisilta sisällöntarjoajilta lupa sisällön kaupalliseen tai liiketoiminnalliseen käyttöön.