Oculus for Business tukee Laitemääritys-sovelluksessa tehtävässä alustavassa määrityksessä

• WPA2-verkkoa (salalause)

• avointa verkkoa

• Wi-Fi-tukiasemaa.

Nämä verkkorajoitukset koskevat vain virtuaalilasien alustavaa valmistelua määrityssovelluksella. Kun laitteet ovat aktiivisia laitehallinnassa, voit käyttää muita turvallisempia Wi-Fi-verkkoja.

Määrittämisessä käyttämäsi verkko ei voi myöskään käyttää vahtiportaalia. Vahtiportaali on verkkosivu, joka pyytää sinulta toimia, ennen kuin se yhdistää sinut Internetiin. Niitä käytetään usein julkisissa Wi-Fi-verkoissa yrityksissä, lentoasemilla, hotelleissa ja muissa paikoissa, joissa on saatavilla maksuton Wi-Fi-yhteyspiste.