Obs! Om du inte har fått något e-postmeddelande från Oculus for Business (do_not_reply@oculus.com eller do_notreply@fbworkmail.com) har du inte bjudits in att gå med i Oculus for Business ännu. Fortsätt inte med några steg förrän du får en e-postinbjudan från Oculus for Business.

Workplace från Facebook är kontohanteringslagret för Enhetshanteraren, den webbportal som används för att hantera headset. Workplace ansluter till ditt företag för att tillåta att administratörer använder företagets inloggningsuppgifter på ett Oculus-headset.

Så här konfigurerar du Workplace med Oculus for Business:

1. Leta upp Oculus for Business-konfigurationsmeddelandet från en av följande avsändare:

• do_not_reply@oculus.com

• do_notreply@fbworkmail.com

2. Fortsätt att följa stegen i e-postmeddelandet för att ansluta Workplace-kontot till Oculus for Business.

Om du har problem eller inte har fått ett konfigurationsmeddelande från Oculus for Business ska du kontakta supporten.