Jos haluat pidentää Oculus Quest 2:n akkukestoa, voit ostaa akullisen Oculus Quest 2 Elite -hihnan. Tämä oheislaite parantaa Quest 2:n istuvuutta ja käyttömukavuutta jäykillä hihnoilla sekä takaverkolla, joka parantaa painon jakautumista, ja pidentää Quest 2:n peliaikaa.

Akkutason seuranta

Kun käytät akullista Elite-hihnaa Quest 2:ssa, pääakun merkkivalot (esimerkiksi virtuaalilasien sivussa oleva merkkivalo) ja virtuaalilaseissa näytettävä pääakun taso näyttävät Quest 2:n ja akullisen Elite-hihnan yhteenlasketun akkutason. Jos valitset virtuaalilasien virtakuvakkeen virtuaalitodellisuudessa, näet tarkemmat tiedot akun tilasta: näet erikseen virtuaalilasien oman akun ja Elite-hihnan akun tason.

Quest 2:n merkkivalon värin lisäksi voit seurata akun tasoa myös virtuaalitodellisuudessa.

Näet virtuaalilasien yleisessä työkalupalkissa virtuaalilasien ja akullisen Elite-hihnan yhteisakkutason. Kun virtuaalilasien kuvake korvataan virtuaalilasien ja Elite-hihnan akun kuvakkeella . Siirtämällä osoittimen kuvakkeen kohdalle voit tarkistaa virtuaalilasien oman akun tilan ja akullisen Elite-hihnan akun tilan.