Virtuaalilasien hallinnointi

Ryhmät

Ryhmät ovat ylläpitäjän määrittelemiä virtuaalilasien joukkoja, joilla on samat sovellukset, määritykset ja asetukset. Ryhmien avulla voit tehokkaasti määrittää, tehdä muutoksia ja hallinnoida päivityksiä useiden virtuaalilasien osalta yhdellä kertaa.

Virtuaalilasien lisääminen ryhmään voi auttaa hallinnoimaan ja ylläpitämään niiden sovelluksia, asetuksia ja määrityksiä. Virtuaalilasit voivat kuulua vain yhteen ryhmään. Niitä ei voi enää hallinnoida erikseen ryhmään lisäämisen jälkeen.

Voit lisätä virtuaalilasit ryhmään seuraavasti:

1. Klikkaa laitehallinnassa Laitekalusto.

2. Klikkaa Kaikki laitteet ja sitten Ryhmittele laitteita ja klikkaa sitten ryhmää, johon haluat lisätä virtuaalilasit.

3. Merkitse virtuaalilasien vieressä oleva valintaruutu ja klikkaa sitten Lisää ryhmään ja klikkaa sen jälkeen Siirrä uuteen ryhmään.

Voit poistaa virtuaalilasit ryhmästä seuraavasti:

1. Klikkaa laitehallinnassa Laitekalusto.

2. Klikkaa ryhmää, johon virtuaalilasit kuuluvat tällä hetkellä, ja klikkaa sitten Ryhmittele laitteita ja sen jälkeen Kaikki laitteet.

3. Merkitse virtuaalilasien vieressä oleva valintaruutu ja klikkaa sitten Määritä kaikkiin laitteisiin ja sen jälkeen Siirrä laitteet.

Voit poistaa virtuaalilasien ryhmän seuraavasti:

1. Klikkaa laitehallinnassa Laitekalusto.

2. Klikkaa Ryhmittele laitteita.

3. Korosta ryhmä, jonka haluat poistaa, ja klikkaa Delete..

4. Klikkaa Vahvista ryhmän poistamisen viimeistelemiseksi.