Status

Om du väljer ett headset från översikten Enhetsgrupp visas översiktsinformation, bland annat:

• Enhetsstatus

• Ej konfigurerat: Headsetet är redo att aktiveras men har inte gått igenom aktiveringsprocessen än (appen för enhetskonfiguration).

• Aktivt: Anslutet under de senaste 24 timmarna.

• Offline/inte närvarande: Det har inte anslutits på 24 timmar.

• Licensen har gått ut: Enheten har ingen aktiv licens och kan inte användas.

• Licensen går ut om XX: Nedräkning till att licensen går ut inom 30 dagar.

• OS-uppdatering är tillgänglig: Enheten kör ett äldre operativsystem än vad som är tillgängligt.

• OS-version

• Headsetets batterinivå

• Batterinivåer i kontroller

• Wi-Fi-nätverk

• Andra konfigurerade Wi-Fi-nätverk

• Tid för senast uppdatering

• Nummer i kontroll-ID

• Kontrollstatus

Med översikten Enhetsgrupp kan du visa information, hantera dina headset och utföra administrativa åtgärder.

Härifrån kan du se saker som enhetsstatus, hantera appanvändning, tilldela och ta bort Wi-Fi-nätverk och hantera grupphanteringar.

Så här exporterar du Enhetshanteraren-information till ett kalkylblad:

1. I Enhetshanteraren klickar du på Enhetsflotta längst upp.

2. Klicka på Exportera enhetstabell.

Det nedladdade kalkylbladet innehåller följande information för varje enhet i din flotta:

• serienummer

• status

• grupp

• enhetstyp

• enhetens OS-version.