Status

Als je een headset selecteert op het dashboard Apparaatgroep, zie je een overzicht met de volgende informatie:

• Apparaatstatus

• Niet-geconfigureerd: de headset is klaar voor activering, maar heeft het activeringsproces nog niet voltooid (Apparaatconfiguratie-app).

• Actief: verbonden in de afgelopen 24 uur.

• Offline/niet-gerapporteerd: niet verbonden in de afgelopen 24 uur.

• Licentie verlopen: apparaat heeft geen actieve licentie en is niet bruikbaar.

• Licentie verloopt over XX: aftelklok tot het verlopen van de licentie binnen 30 dagen.

• Update besturingssysteem beschikbaar: het apparaat draait op een ouder besturingssysteem dan beschikbaar.

• Versie besturingssysteem

• Batterijniveau headset

• Batterijniveaus controllers

• Wi-Fi-netwerk

• Andere geconfigureerde Wi-Fi-netwerken

• Tijdstip laatst bijgewerkt

• ID-nummers controllers

• Controllerstatus

Op het dashboard Apparaatgroep kun je informatie bekijken, je headsets beheren en administratieve taken uitvoeren.

Hier kun je dingen zien zoals de apparaatstatus, het gebruik van de app beheren, Wi-Fi-netwerken toewijzen en verwijderen en groepstoewijzingen beheren.

Apparaatbeheer-informatie exporteren naar een spreadsheet:

1. Klik bovenaan Apparaatbeheer op Apparaatgroep.

2. Klik op Apparaattabel exporteren.

De gedownloade spreadsheet bevat de volgende informatie voor elk apparaat in je groep:

• Serienummer

• Status

• Groep

• Apparaattype

• Versie van besturingssysteem