Tila

Valitsemalla virtuaalilasit laitekaluston hallintapaneelista näkyviin tulevat seuraavat yleiskatsauksen tiedot:

• Laitteen tila

• Ei määritetty: virtuaalilasit ovat valmiina aktivointia varten, mutta niitä ei ole vielä aktivoitu (Laitemääritys-sovellus).

• Aktiivinen: virtuaalilasit on yhdistetty viimeisten 24 tunnin aikana.

• Offline/tuntematon: virtuaalilaseja ei ole yhdistetty viimeisten 24 tunnin aikana.

• Lisenssi päättynyt: laitteella ei ole voimassaolevaa lisenssiä, eikä sitä voi siksi käyttää.

• Lisenssi päättyy XX: lisenssin päättymisen laskuri, kun lisenssi vanhenee 30 päivän kuluessa.

• Käyttöjärjestelmäpäivitys saatavilla: laite käyttää vanhempaa käyttöjärjestelmää kuin uusin saatavilla oleva käyttöjärjestelmä.

• Käyttöjärjestelmäversio

• Virtuaalilasien akun virtataso

• Ohjaimen paristojen virtataso

• Wi-Fi-verkko

• Muut määritetyt Wi-Fi-verkot

• Viimeisimmän päivityksen kellonaika

• Ohjaimen tunnistenumerot

• Ohjaimen tila

Laitekalusto-paneelissa voit tarkastella tietoja, hallinnoida virtuaalilaseja ja suorittaa ylläpitotoimia.

Paneelissa näet esimerkiksi laitteen tilan, voit hallinnoida sovellusten käyttöönottoa, määrittää ja poistaa Wi-Fi-verkkoja ja hallinnoida ryhmämäärityksiä.

Näin viet laitehallinnan tiedot laskentataulukkoon:

1. Klikkaa laitehallinnan yläreunasta Laitekalusto.

2. Klikkaa Vie laitetaulukko.

Ladatussa laskentataulukossa on seuraavat tiedot jokaisesta kalustosi laitteesta:

• Sarjanumero

• Tila

• Ryhmä

• Laitteen tyyppi

• Laitteen käyttöjärjestelmän versio