Håndsporing er en funksjon som gjør at du kan bruke hendene dine istedenfor Oculus Touch-kontrollere til å navigere i VR. Når håndsporing er aktivert, bruker VR-brillene kameraene til å beregne hendenes posisjon og retning.

For tiden er denne funksjonen bare kompatibel med apper som har blitt designet for håndsporing, og med Oculus-hjem. Håndsporing må slås på av Oculus for Business-administratoren for å brukes. Du må også passe på at du har den nyeste versjonen av operativsystemet.

Dette gjør du for å slå på håndsporing:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Enhetsgruppe.

2. Klikk på VR-brillene eller gruppen av VR-briller du vil aktivere håndsporing for, og klikk deretter på Innstillinger.

3. Klikk på ved siden av Håndsporing, og velg deretter .

4. Gå gjennom informasjonen i oppfordringen Datainnsamling for håndsporing, og klikk deretter på Godta.

5. Klikk på Lagre.

Derfra tar VR-brillene deg gjennom instruksjonene for bruk av håndsporing for første gang.