Håndsporing er en funktion, der giver dig mulighed for at bruge hænderne i stedet for Oculus Touch-controllerne til at navigere i VR. Når håndsporing er aktiveret, bruger headsettet sine kameraer til at registrere dine hænders position og retning.

Denne funktion er i øjeblikket kun kompatibel med apps, der er designet til håndsporing, og Oculus-hjem. For at kunne bruge håndsporing skal det være slået til af Oculus for Business-administratoren. Du skal desuden sikre, at du har den nyeste version af operativsystemet.

Sådan slår du håndsporing til:

1. Gå til Enhedsadministrator, og klik på Enhedsgruppe.

2. Klik på headsettet eller gruppen af headsets, som du vil aktivere håndsporing for, og klik så på Indstillinger.

3. Klik på ud for Håndsporing, og vælg Til.

4. Gennemgå oplysningerne i prompten Dataindsamling for håndsporing, og klik på Acceptér.

5. Klik på Gem.

Herfra fører headsettet dig gennem en vejledning til at bruge håndsporing første gang.