Wi-Fi-netwerken waarvoor geen certificaat nodig is en die zijn toegevoegd aan je Netwerkbibliotheek kunnen worden toegewezen aan headsets die je beheert.

Een Wi-Fi-netwerk toewijzen aan een headset of groep headsets:

1. Klik in Apparaatbeheer op Apparaatgroep.

2. Klik op de headset of groep headsets waaraan je een netwerk wilt toevoegen en klik op Netwerk toevoegen.

3. Klik onder Netwerkbibliotheek op het vervolgkeuzemenu en zoek het netwerk dat je wilt toevoegen.

4. Klik op Netwerk toevoegen.

Als je een Wi-Fi-netwerk waarvoor een certificaat nodig is aan een headset wilt toevoegen, moet je MDM gebruiken.