Når du caster, kan du streame det, du ser i VR, fra dit Oculus for Business-headset til en anden skærm eller enhed. Før casting skal du sørge for, at dit Oculus for Business-headset og den enhed, du vil caste, har forbindelse til samme wi-fi-netværk. Husk, at nogle apps til Oculus for Business ikke tillader casting.

Cast til browser

Sådan caster du fra dit headset til en browser:

1. Vælg ikonet med dit virksomhedslogo i hovedmenuen nederst på skærmen.

2. Indtast din administrator-pinkode.

3. Vælg i hovedmenuen, og vælg så Cast.

4. Vælg Browser.

5. På den enhed, du vil caste til, skal du gå til ocul.us/cast fra Google Chrome eller Microsoft Edge og indtaste castingkoden fra dit headset.

6. På skærmen Casting etableret i dit headset skal du vælge Luk.

For at stoppe casting kan du klikke på Afslut casting nederst til venstre i den browser, du caster til. Du kan også caste fra headsettet ved at vælge fra hovedmenuen og derefter Cast og så Stop casting.

Bemærk: Casting understøttes kun på Google Chrome v.98.0.4758.101 eller tidligere.

Chromecast til en anden enhed

Sådan Chromecaster du fra dit headset til en anden enhed:

1. Vælg ikonet med dit virksomhedslogo i hovedmenuen nederst på skærmen.

2. Indtast din administrator-pinkode.

3. Vælg i hovedmenuen, og vælg så Cast.

4. Find den enhed, du vil caste til, på listen Tilgængelige enheder, og vælg derefter Næste.

En rød prik i øverste højre hjørne af din visning i VR vil angive, at du har startet casting.

Sådan stopper du med at caste:

1. Vælg fanen Deling, og vælg så Casting.

2. Vælg Stop casting.

Der er nogle ting, du skal huske, når du caster til en Chromecast-enhed:

• Dit netværk skal muliggøre P2P-forbindelser.

• I øjeblikket er de eneste enheder, der understøtter casting med Oculus for Business-headsets, følgende:

• Alle generationer af Google Chromecast

• Google Home Hub

• Nvidia Shield og Nvidia Shield TV

• Tv'er med indbygget Chromecast eller anden smart-funktionalitet understøttes muligvis, men der er ingen garanti for kompatibilitet med alle modeller.

• Dit Oculus for Business-headset og din Chromecast-enhed skal begge være på samme wi-fi-netværk.

• Hvis du vil styre, hvad du ser på din Chromecast-enhed, kan du installere Google Home på en mobilenhed, som er sluttet til samme wi-fi-netværk.