Appen för enhetskonfiguration slutför flera uppgifter så att du kan komma igång med Oculus for Business:

• Den knyter serienumren för varje headset till ditt konto så att de kan konfigureras i Enhetshanteraren.

• Den aktiverar garantiperioden för varje headset.

• Den anger att serienumret tillhör ett företagsheadset och lägger till operativsystemet och funktionerna för Oculus for Business.

• Den uppdaterar inställningarna och policyerna för Enhetshanteraren.

• Den matchar serienumret i Enhetshanteraren och uppdaterar headsetets status från Inte konfigurerade till Aktiva.