De Apparaatconfiguratie-app voltooit verschillende taken zodat je Oculus for Business kunt gebruiken.

• De app koppelt de serienummers van elke headset aan je account, zodat deze kunnen worden ingesteld in Apparaatbeheer.

• De app start de garantieperiode voor elke headset.

• De app markeert het serienummer als toebehorend aan een bedrijfsheadset en voegt het besturingssysteem en de functies toe voor Oculus for Business.

• De app werkt de instellingen en het beleid bij voor Apparaatbeheer.

• De app koppelt het serienummer in Apparaatbeheer en werkt de status van de headset bij van Niet-geconfigureerd naar Actief.