Appen enhedsopsætning klarer forskellige opgaver for at få dig i gang med Oculus for Business.

• Den forbinder serienumrene på hvert headset til din konto, så de er klar til at blive opsat i Enhedsadministrator.

• Den starter garantidækningsperioden for hvert headset.

• Den markerer serienummeret som tilhørende et virksomhedsheadset og tilføjer operativsystem og funktion for Oculus for Business.

• Den opdaterer indstillingerne og politikkerne for Enhedsadministrator.

• Den matcher serienummeret i Enhedsadministrator, og opdaterer status for headsettet fra Ikke konfigureret til Aktiv.